Novak Đoković

Nasvet, ki ga ne bi pričakovali od mladega zvezdnika

SiolNET 02.02.2024
Jannik Sinner, zadnji zmagovalec teniškega OP Avstralije, se pri svojih 22 letih še kako zaveda pasti prepoznavnosti, zato je njegov nasvet v zvezi z družbenimi omrežji mladim teniškim igralcem marsikoga presenetil. Sportal Oblečeni v korenje… »

Je bil Đoković res bolan?

SiolNET 01.02.2024
Je bilo res krivo slabo zdravstveno stanje Novaka Đokovića, da se je poslovil v polfinalu OP Avstralije in ni izpolnil pričakovanj svojih navijačev? Uresničil ni niti svojih pričakovanj. Bivši teniški igralec pa celo meni, da Novaka Đokovića… »

Sprašuje se, ali je sploh še vredno

SiolNET 31.01.2024
Dominica Thiema, enega najboljših teniških igralcev, že zadnjih nekaj let ni na teniškem radarju. Danes se celo sprašuje, koliko je še vredno vztrajati v vrhunskem tenisu, potem ko že nekaj časa na najde prave forme. Dominic Thiem je pred nekaj… »

Đoković ni hotel obiskati zdravnika

Delo 31.01.2024
Novak Đoković je imel večer pred polfinalom z Jannikom Sinnerjem visoko vročino, vendar ni želel delati drame. Srbski teniški as Novak Đoković je v polfinalu OP Avstralije odigral, kot se je izrazil, »najslabši dvoboj na turnirjih za grand slam… »

Sinner je prototip naslednje generacije

RTV Slovenija 29.01.2024
Jannik Sinner je po letu 2008 in Novaku Đokoviću postal najmlajši zmagovalec Melbourna. Težko se je znebiti občutka, da je 22-letni Italijan v Avstraliji začel novo zgodbo v knjigi teniških velikanov. To je seveda komaj prvi njegov osvojeni grand… »

Veliki preobrat Sinnerja za prvi grand slam v karieri

RTV Slovenija 28.01.2024
Daniil Medvedjev je vodil že z 2:0 v nizih, a ponovila se mu je zgodba iz finala Melbourna 2022. Jannik Sinner je uprizoril izjemen preobrat in po maratonskem finalu s 3:6, 3:6, 6:4, 6:4 in 6:3 osvojil OP Avstralije 2024. Prvi veliki naslov za… »

Epski povratek Jannika Sinnerja v Melbournu

Dnevnik 28.01.2024
Na odprtem prvenstvu Avstralije v tenisu je pri moških v finalu četrti nosilec Italijan Jannik Sinner s 3:6, 3:6, 6:4, 6:4 in 6:3 odpravil tretjega nosilca Rusa Daniila Medvedjeva. Pri ženskah je drugopostavljena Belorusinja Arina Sabalenka s 6:3 in… »

Jannik Sinner iz brezna do prvega velikega zmagoslavja

Delo 28.01.2024
Mladi italijanski zvezdnik je v finalu OP Avstralije izgubil dva niza proti Danilu Medvedjevu, potem pa uprizoril preobrat in prišel do prvega grand slama. Kakšen tenis v Melbournu! Mladi italijanski zvezdnik Jannik Sinner je v finalu OP Avstralije… »

Nora zmaga 22-letnika na OP Avstralije, ki se je spomnil na starše

SiolNET 27.01.2024
Zmagovalec teniškega OP Avstralije je Jannik Sinner, potem ko je po izjemnem dvoboju premagal Danila Medvedjeva. Italijanu je uspel izjemen preobrat in je zmagal po petih nizih (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:4). Za Jannika Sinnerja je to prva zmaga na turnirjih… »

Šokirani Đoković mahnil proti sodnikovemu stolu

SiolNET 26.01.2024
"Bil sem šokiran nad svojo igro," je na novinarski konferenci po porazu v polfinalu na OP Avstralije najprej povedal Novak Đoković. Ta je nekoliko presenetljivo po štirih nizih izgubil proti Janniku Sinnerju. Đoković že res dolgo časa ni izgubil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem