Pariz

Žvegelj in Kostanjškova v petek za finale olimpijskih kvalifikacij

Delo pred 9 dnevi
V madžarskem Szegedu boj za pot na olimpijske igre v Pariz. V Szegedu na Madžarskem so veslači začeli kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Oba slovenska skifa, Isak Žvegelj in Nina Kostanjšek, bosta v petek lovila nedeljski finale… »

Kabaret Moulin Rouge ostal brez vetrnice

Delo pred 9 dnevi
Posnetki na družbenih omrežjih prikazujejo krila vetrnice na ulici pred gledališčem, pri čemer so nekatera ukrivljena zaradi padca. Vzrok še ni znan. Z mlina na strehi pariškega kabareta Moulin Rouge je ponoči odpadla vetrnica, so danes sporočili… »

SEDEM NOVIH LINIJ: Ryanair uradno odprl novo bazo na tržaškem letališču

Regional pred 9 dnevi
Ryanair je včeraj tudi uradno 'pristal' na tržaškem letališču Ronchi z novo bazo 'Gamechanger', kjer bo letel na 18 načrtovanih linijah. Med temi je sedem novih, in sicer v Berlin, Brindisi, Budimpešto, Krakov, Olbio, Pariz in Sevilijo. Ryanair je… »

Modna olimpijska eleganca v Parizu

Delo pred 10 dnevi
Slovenska reprezentanca bo osmič zapored odeta v oblačila oblikovalca Sandija Murovca in na ogled svetovni športni javnosti. Številni športni navdušenci že nestrpno pričakujejo poletne olimpijske igre v Parizu, na katerih bodo stiskali pesti in… »

Še pred olimpijskimi igrami v Louvre plesat in na jogo

Delo pred 10 dnevi
V Parizu bo olimpijsko navdušenje mogoče deliti tudi na prizoriščih zunaj stadionov, v središču mesta, v vsakem okrožju. Ni šala: pariški muzej Louvre bo v svojih slavnih galerijah kot del mestnega kulturnega programa organiziral jogo in športna… »

Starša male Alice: "Spol otroka je videl, ni pa videl, da ima 26 prstov in stopalo namesto kolena"

Necenzurirano pred 10 dnevi
Alice se je rodila s 26 prsti namesto 20, brez palcev na rokah in stopalom namesto kolena. Bolnišnično osebje je enotno: "Česa takega še nismo videli". Sedaj starši tožijo ginekologa. V Franciji se je danes dveletna Alice rodila s skrajno redkim… »

Đoković tuhta, ali sploh še potrebuje trenerja

Dnevnik pred 11 dnevi
Srbski teniški igralec Novak Đoković, ki je prejel nagrado za športnika leta 2023 laureus, ima na koledarju v letošnji sezoni podčrtane Roland Garros, Wimbledon, olimpijske igre v Parizu in OP ZDA. Športni oskarji. Takšen naziv se je prijel… »

Rokomet: Švicarji zadnja ovira

Dnevnik pred 11 dnevi
Slovensko moško reprezentanco pred nastopom na olimpijskih igrah v Parizu čakata še kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki ga bodo med 14. januarjem in 2. februarjem 2025 gostile Hrvaška, Danska in Norveška. Njena nasprotnica v… »

Lepen kljub predstavi kariere ostal brez Pariza

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Slovenski strelec v trapu Matjaž Lepen je v Dohi osvojil peto mesto na kvalifikacijskem turnirju za nastop na letošnjih poletnih olimpijskih igrah med 26. julijem in 11. avgustom v Parizu. Olimpijski vozovnici sta si v vetrovnih razmerah v Katarju… »

»Pomembno, je da se vsi spet zavemo pomena knjige«

Mladina pred 11 dnevi
Svetovni dan knjige. Organizacija Unesco je leta 1995 v Parizu 23. april razglasila za svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Društvo slovenskih pisateljev bo predstavilo 29. slovenske dneve knjige in knjižni sejem na vrtu Lili Novy, ki bosta junija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem