Pariz

Pred Bolzanom še Francija

Dnevnik pred 11 dnevi
Slovensko hokejsko reprezentanco pred začetkom svetovnega prvenstva divizije I-A, ki bo od 28. aprila do 4. maja v Bolzanu, čakata še dve prijateljski tekmi s Francijo. Slovenska hokejska reprezentanca počasi že odšteva dneve do začetka svetovnega… »

Robert Sabolič: Smo na pravi poti, naj tako tudi ostane

Delo pred 12 dnevi
Novi kapetan naše hokejske reprezentance o prihajajočem svetovnem prvenstvu v Bolzanu, Rusiji, Beljaku, Olimpiji ter nedelji z Luko Dončićem in nogometom. V nadaljevanju preberite: Pred slovensko hokejsko reprezentanco sta le še dve pripravljalni… »

Isak Žvegelj med vročimi kandidati za Pariz

Delo pred 12 dnevi
Madžarski Szeged od četrtka gosti EP in evropske kvalifikacije za uvrstitev na olimpijske igre 2024. Madžarski Szeged bo od četrtka dalje gostil evropsko prvenstvo in vzporedno tudi evropske kvalifikacije za uvrstitev na olimpijske igre 2024 v… »

Carl Lewis: Pariz bo neverjeten!

Delo pred 12 dnevi
Legendarnega ameriškega šprinterja veseli, da je atletska formula 1 postala bolj globalna. Napoveduje ogorčen boj za olimpijske kolajne. Legendarni ameriški šprinter Carl Lewis (62), ki je v bogati karieri osvojil kar devet zlatih olimpijskih kolajn… »

Pri samo 34 letih ugasnilo življenje elitnega športnika

Zurnal24 pred 12 dnevi
Eden najboljših švicarskih atletov je umrl za posledicami srčnega zastoja. Švicarski dolgoprogaš Adrian Lehmann je med pripravami na züriški maraton doživel srčni zastoj in kmalu zatem umrl v bolnišnici, je sporočila švicarska atletska zveza… »

Umrl 34-letni maratonec Adrian Lehmann, njegov cilj so bile olimpijske igre v Parizu

Necenzurirano pred 13 dnevi
Vzporedno z Dunajskim maratonom je v nedeljo vsakoletni tekaški spektakel potekal tudi v švicarski prestolnici. Dogodek pa je zasenčila tragična usoda vrhunskega športnika. Švicarski maratonec Adrian Lehmann je med pripravami na züriški maraton… »

Tudi srbski as je človeško bitje

Delo pred 13 dnevi
Vodilni igralec svetovne teniške lestvice v koledarskem letu 2024 še ni osvojil turnirja. Prva naslednja priložnost bo zanj čez dober teden v Rimu. V nadaljevanju preberite: Napočil je del teniške sezone na peščenih igriščih, obenem pa tudi že… »

Đoković prihaja v Madrid, a ne bo igral tenisa

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Prvi tenisač sveta Novak Đoković bo drugo leto zapored manjkal na turnirju serije masters v Madridu, ki je na sporedu prihodnji teden. Razlog ni zdravstvene narave. Đoković se želi po polfinalnem porazu v Monte Carlu čim bolje pripraviti na… »

Do olimpijskih iger v Parizu še dobre tri mesece

Gorenjski glas pred 14 dnevi
V torek so prižgali olimpijski ogenj v Grčiji, v sredo pa je na pot po državi krenila tudi slovenska bakla. Do sredine julija bo obiskala vseh 212 slovenskih občin. Ljubljana – V sredo je v Lendavi na pot po Sloveniji krenila slovenska bakla. Svojo… »

Habsburžani spet v knežjem mestu

Delo pred 14 dnevi
Otto von Habsburg: Na odprtju razstave o življenju avstro-ogrskega prestolonaslednika tudi njegov sin in vnuk. V nadaljevanju preberite: Po več letih prizadevanj je modra kri spet prišla v knežje mesto. V Pokrajinskem muzeju Celje so odprli razstavo o… »

Novice dneva »

Mladi kajakaš po nesreči na reki Savi umrl

Delo pred 7 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred 8 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem