Pariz

Mujanović iz Monze v Pariz

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Odbojkarski reprezentant Nik Mujanović si je znova našel nove delodajalce. Korektor, ki je decembra dvignil veliko prahu s svojim nenadnim prestopom iz Calcita Volleyja v Monzo, bo kariero nadaljeval pri Paris Volleyju. Tam naj bi odigral pomembnejšo… »

Na seznamu Terglava ni četverice iz nemške lige

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Selektor slovenske hokejske reprezentance Edo Terglav je objavil končni seznam potnikov za svetovno prvenstvo divizije I-A, ki se bo v nedeljo začelo v Bolzanu. Največja dilema je bila, ali naj selektor čaka na razplet nemške lige in štiri člane… »

Olimpijski plamen odslej v rokah francoskih prirediteljev olimpijskih iger

Delo pred 8 dnevi
Nana Muskuri, slavna 89-letna grška pevka, je na slovesnosti ob predaji olimpijskega ognja izvedla himni Francije in Grčije. Grčija je na slovesnosti na marmornem stadionu v Atenah, kjer so leta 1896 potekale prve moderne olimpijske igre, predala… »

OLIMPIJSKE IGRE 2024: Grčija predala olimpijski ogenj Parizu

Regional pred 8 dnevi
Grčija je danes na slovesnosti na marmornem stadionu v Atenah, kjer so leta 1896 potekale prve moderne olimpijske igre, predala olimpijski ogenj pariškim organizatorjem iger leta 2024. Igre bodo v Parizu bodo odprli 26. julija. Predsednik Grškega… »

Risi zaradi nemškega prvenstva ob štiri pomembne igralce

Zurnal24 pred 8 dnevi
Terglav določil postavo za SP v Bolzanu. Selektor hokejske reprezentance Edo Terglav je določil seznam igralcev za bližnje svetovno prvenstvo divizije I (skupina A), ki se bo v nedeljo začelo v Bolzanu, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije. Na… »

Lin Pletikos je dopolnila številčno olimpijsko posadko

Delo pred 8 dnevi
S tretjim mestom v razredu ilca 6 v Hyeresu v zadnji jadralski kvalifikacijski regati za letošnje olimpijske igre bo imela Slovenija v Parizu pet tekmovalcev. Slovenske uspehe v Hyeresu v zadnji jadralski kvalifikacijski regati za letošnje olimpijske… »

Na OI kot pred 20 leti s petimi jadralnimi posadkami: uspelo še Lin Pletikos

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Jadralna reprezentanca je dobila novo potnico na olimpijske igre v Parizu. V Hyeresu si je na zadnji kvalifikacijski regati vozovnico zagotovila Lin Pletikos v razredu ilca 6. V regati za medalje je prijadrala na tretje mesto, kar je bilo dovolj za… »

Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj še v boju za Pariz

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Veslača Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj bosta v nedeljo v Szegedu nastopila v finalu olimpijskih kvalifikacij za nastop na igrah v Parizu. Kostanjšek je prepričljivo dobila repasaž med skifistkami, Žvegelj je v polfinalu osvojil drugo mesto. V… »

IZOLANKA V FINALU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ: Nina Kostanjšek prepričljivo dobila repasaž med skifistkami (FOTO)

Regional pred 8 dnevi
Veslača Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj bosta v nedeljo v Szegedu nastopila v finalu olimpijskih kvalifikacij za nastop na igrah v Parizu. Kostanjšek je prepričljivo dobila repasaž med skifistkami, Žvegelj je v polfinalu osvojil drugo mesto. Isak… »

Umrl je francoski režiser Laurent Cantet

RTV Slovenija pred 8 dnevi
V 64. letu starosti je bitko z boleznijo izgubil francoski režiser Laurent Cantet, ki je za dramo Razred leta 2008 v Cannesu prejel zlato palmo. Vest o režiserjevem slovesu je sporočila Isabelle de la Patelliere. Režiser je umrl v četrtek v Parizu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem