Partizan

Pričevalka Frančiška se še danes boji govoriti resnico: “Dokler bomo tistega palčka imeli, bo nevarno”

Nova 24TV 13.11.2023
Frančiška Pavlič (Foto: posnetek zaslona RTVS) “A mislite, da je nevarno govoriti resnico?” je bila v eni izmed preteklih oddaj Pričevalci z voditeljem Jožetom Možino vprašana Frančiška Pavlič. “Še zmeraj. Dokler bomo tistega palčka… »

Krka izgubila tudi proti Ciboni, Cedevita Olimpija našla recept za prvo zmago v gosteh

SiolNET 11.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi ABA prišli še do tretje zaporedne zmage. Zmaji, ki jih je po zdravstvenih težavah znova vodil Simone Pianigiani, so v Železniku s 96:84 ugnali FMP in se podpisali pod peto regionalno zmago v sezoni, skupno pa… »

Najboljši strelec lige umrl med tekmo

Zurnal24 11.11.2023
Ganski napadalec je utrpel usodni srčni napad. Na tekmi najmočnejše albanske ligi med kluboma Egnatia in Partizani so bili gledalci priča tragičnemu dogodku. V 24. minuti dvoboja se je namreč zgrudil ganski napadalec Raphael Dwamena. Zdravniki so… »

#intervju Amor Mašović,​​ nekdanji predsednik komisije za izginule in razseljene osebe: Nikoli ne bom mogel reči, da sem…

Dnevnik 11.11.2023
Nekdanji predsednik federalne komisije za izginule in razseljene osebe Amor Mašović je ena tistih osebnosti, ki jih ne morete pozabiti, če ste šli skozi balkanska devetdeseta in živeli posledice teh katastrof. Pesnik Mile Stojić je o njem zapisal… »

Real ostaja brez praske, Samar poražen z Albo, Tobey s Crveno zvezdo

SiolNET 09.11.2023
Tudi po svoji šesti tekmi v evroligi Real Madrid ostaja stoodstoten. Aktualni prvaki so tokrat pred domačimi navijači s 100:74 ugnali Virtus Bologno. Pred domačimi gledalci so zmagali tudi košarkarji Partizana, ki so za svojo tretjo zmago v sezoni s… »

Tako sramotno so se navijači Zvezde spravili nad slovenskega sodnika

Zurnal24 06.11.2023
Navijači Zvezde niso bili zadovoljni z odločitvami slovenskega sodnika na tekmi z Budućnostjo. Košarkarji Crvene zvezde so se po bolečem porazu proti Partizanu hitro pobrali ter v šestem krogu lige ABA s 95:86 premagali do tega kroga še neporaženo… »

Partizani, imamo problem!

SiolNET 03.11.2023
Poslednji heroj je črna komedija in eden najbolj akcijskih slovenskih filmov. Pri tem obračuna s partizanstvom, z neplodnim poveličevanjem zgodovine in lakajskim podrejanjem kapitalu, ki izpodjedajo pristne odnose med ljudmi. Dogajanje je postavljeno v… »

Baskonia ob vrnitvi Ivanovića prekinila niz porazov

RTV Slovenija 03.11.2023
Duško Ivanović je četrtič sedel na klop Baskonie. Nekdanji trener Crvene zvezde je nov "mandat" na baskovski klopi začel proti Partizanu, ki ga je zasedba iz Vitorie ugnala s 84:83. Partizan je v Španijo prišel na krilih dveh zmag na derbiju. Tik… »

Moravški župan položil venec na partizanski spomenik nad Češnjicami

Domžalec 02.11.2023
V četrtek, 2. novembra 2023, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic položil venec na partizanski spomenik nad Češnjicami. Ta spomenik, posvečen padlim partizanom v zadnjih dneh druge svetovne vojne, so poletne vremenske ujme nevarno ogrozile… »

Janez Janša: Prižgimo svečke v spomin na partizana in domobranca

Nova 24TV 01.11.2023
Janez Janša (Foto: Polona Avanzo) “Zato danes, ko se na dan vseh svetih spominjamo naših mrtvih, prižigamo svečke tudi v spomin na tistega partizana, ki je prijel za orožje zato, ker je okupator požgal njegov dom ali umoril starše. Verjel je, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem