Partizan

Zvezda za gladko zmago že v prvem polčasu nadigrala Partizan

RTV Slovenija 04.01.2024
Košarkarji Crvene zvezde so v 19. krogu Evrolige premagali Partizan. V večnem beograjskem derbiju so blesteli v prvem polčasu, na koncu pa velikega tekmeca ugnali z 88:72. Tretjič sta se letos pomerila beograjska velikana. Potem ko je konec oktobra… »

Tobey z zvezdo do zmage v Istanbulu, Barcelona zmagovalka el clasica

SiolNET 02.01.2024
Z vstopom v novo koledarsko leto se je odigral 18. krog evrolige. Fenerbahče, ki pod vodstvom Šarunasa Jasikevičiusa igra kot prerojen, je doma izgubil proti Crveni zvezdi z Mikom Tobeyjem. Berlinska Alba, pri kateri je Žiga Samar zadnjih nekaj… »

Dončić stisnil zobe in zasenčil Stepha Curryja

SiolNET 30.12.2023
Čeprav ima Luka Dončić težavo s stegensko mišico, pa tudi utrujenostjo, je stisnil zobe za gostovanje v San Franciscu proti ekipi Golden State Warriors in z 39 točkami poskrbel za veliko zmago. Dallas je prvaka izpred dveh let premagal s 132:122… »

Odličen začetek Cedevite Olimpije, razpad sistema v drugem polčasu

SiolNET 29.12.2023
Pred vstopom v novo leto so košarkarji v ligi ABA odigrali tekme 14. kroga. Cedevita Olimpija je v času nedeljskega kosila razočarala s pristopom v drugem polčasu tekme z Mego in izgubila s 86:97. Krka je v petek na pomembnem obračunu v boju za… »

Šarunas preporodil Fenerbahče, visok poraz Barcelone

SiolNET 28.12.2023
Končuje se prva polovica rednega dela sezone v košarkarski evroligi, 17. krog od 34 je zadnji v koledarskem letu 2023. Partizan je doma izgubil z vse boljšim Virtusom (75:77), pri Saniju Bečiroviću in njegovemu Panathinaikosu pa se je opekla Crvena… »

Kaminsky zgrešil trojko za zmago Partizana proti Virtusu

RTV Slovenija 28.12.2023
Partizan je v 17. krogu Evrolige na domačem parketu izgubil po napeti končnici proti Virtusu iz Bologne s 77:75. Zanimiv je bil tudi obračun med Asvelom in Realom, kjer je Real s 77:76 premagal Asvel. Gostje iz Italije so v prvi četrtini vodili z… »

Peter Lovšin Pankrti za zasluge narodu​: Grem v partizane med junake zbrane​

Dnevnik 23.12.2023
Nekaj je šlo narobe. Najbrž ni bilo tako mišljeno. Kameleoni, Laibach in Pankrti so nosilci ordena za zasluge za narod, ki ga podeljuje predsednica države. Najbolj presenetljiv odlikovanec je pevec Pankrtov Peter Lovšin. Pot do medalje je začel leta… »

Krka do prve domače zmage v sezoni, Olimpija trepetala, polom Patrizana

SiolNET 22.12.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 13. krogu lige ABA v Hali Tivoli po težkem boju s 93:91 ugnali Cibono in prišli do tretje zaporedne zmage v regionalni ligi. Krka pa je v nedeljo v Novem mestu gostila Borac in ga premagala z 89:80. Polom je danes… »

Bahar po porazu na derbiju ni več trener Crvene zvezde

RTV Slovenija 21.12.2023
Barak Bahar ni več trener nogometašev Crvene zvezde. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je sporočil odločitev vodstva kluba, potem ko so rdeče-beli v sredo izgubili derbi proti Partizanu. "Nismo dosegli zastavljenih ciljev, zato je epilog… »

Pianigiani: Zaradi zgodovine kluba moramo dati na vsaki tekmi sto odstotkov

RTV Slovenija 18.12.2023
"Dal bom vse od sebe in opravil delo tudi, če imam le pet igralcev," je dejal trener Cedevite Olimpije Simone Pianigiani, ko je bil povprašan, ali bo ob težavah s poškodbami v klub pripeljal kakšno okrepitev. Slovenski prvaki so v Ligi ABA precej… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred tremi uramiše 7 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani našla truplo

RTV Slovenija pred tremi uramiše 5 povezanih

V Kairu nadaljevanje pogajanja o prekinitvi ognja v Gazi

Delo pred tremi uramiše 2 povezani

Razbremenjenost priložnost za izzivalce

Dnevnik pred 11 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem