Partizan

Krka celo tekmo vodila, nato v sami končnici zapravila zmago

Zurnal24 30.10.2023
Košarkarji Krke so v 5. krogu lige Aba izgubili z Mornarjem s 83:86 (22:19, 50:42, 71:62). Košarkarji Krke po petem krogu lige Aba ostajajo pri eni zmagi, ki so jo dosegli v uvodnem krogu na začetku oktobra pri FMP. Danes so izgubili v gosteh z… »

Partizan dobil srbski derbi

Dnevnik 28.10.2023
V 5. krogu košarkarske evrolige je Partizan v srbskem derbiju ugnal Crveno zvezdo z 88:86, Real Madrid pa v španskem Barcelono s 65:64. Četrtkov večer je bil v evroligi rezerviran za dva od treh velikih derbijev v tekmovanju. Partizan je v srbskem… »

#intervju Andrej Žakelj, trener črnogorskega košarkarskega kluba Studentski centar: Sem zahteven in velikokrat nepopustljiv

Dnevnik 28.10.2023
Slovenski trener Andrej Žakelj na klopi črnogorskega kluba Studentski centar sedi že tretjo sezono. V viziji kluba, ki priložnost ponuja mladim in obetavnim igralcem, se je našel in se razvija v vrhunskega trenerja. To dokazujejo tudi rezultati… »

Cedevita Olimpija le prekinila negativni niz, a ne brez težav

SiolNET 27.10.2023
V petem krogu lige ABA je Cedevita Olimpija v Stožicah s 102:93 premagala črnogorski SC Derby in tako le prekinila niz treh zaporednih porazov v vseh tekmovanjih. Krka bo v ponedeljek gostovala pri Mornarju iz Bara in poskušala vknjižiti šele drugo… »

#intervju Andrej Žakelj, KK Studentski centar iz Podgorice: »Sem zahteven in velikokrat nepopustljiv!«

Dnevnik 27.10.2023
Slovenski trener Andrej Žakelj na klopi črnogorskega kluba Studentski centar sedi že tretjo sezono. V viziji kluba, ki priložnost nudi mladim in obetavnim igralcem, se je našel in se razvija v vrhunskega trenerja. To dokazujejo tudi rezultati… »

Beograjski derbi po preobratu Partizanu, na el clasicu napeto do konca

SiolNET 26.10.2023
V petem krogu evrolige sta se v Štark Areni pomerila srbska velikana Partizan in Crvena zvezda Mikea Tobeyja. Partizan je po preobratu v zadnji četrtini, v kateri je tekmecem nasul kar 35 točk, zmagal z 88:86. Prvo zmago sezone je s soigralci berlinske… »

Avramović junak dramatičnega preobrata Partizana na vročem derbiju

RTV Slovenija 26.10.2023
13 točk so košarkarji Partizana zaostajali na začetku zadnje četrtine, nato pa na krilih Alekse Avramovića po preobratu v 5. krogu Evrolige ugnali velikega tekmeca Crveno zvezdo (88:86). Na tretjem beograjskem derbiju v Evroligi je Partizan slavil… »

Beograjčani že imajo novega

SiolNET 22.10.2023
Včeraj je trenersko klop beograjskega košarkarskega moštva zapustil Duško Ivanović, danes imajo rdeče-beli že novega trenerja. Dveletno pogodbo z evroligašem je sklenil Grk Ioannis Sfairopoulos, ki je v preteklosti vodil Olympiacos in Maccabi Tel… »

Skromni predstavi slovenskih ekip, Partizan klonil v zadnji sekundi #video

SiolNET 21.10.2023
Krka je v četrtem krogu lige ABA doživela tretji poraz, pa je bil tekmec, Zadar, pravi za zmago. Usodna je bila druga četrtina, ki so jo izgubili za 15 točk. Novomeščani so tako ob polčasu zaostajali s 26:48, na koncu izgubili s 75:88. Razočaranje… »

Vojna ne rešuje ničesar, razen tistih, ki prodajajo orožje

Delo 21.10.2023
Govornik Božidar Flajšman je opozoril, da so se partizani borili s puško in knjigo ter da je fašizem zlo, ki se mu ne sme pustiti dihati. »Danes se fašizem kaže v novih oblikah in skorajda vsakodnevno smo priča poskusom demoniziranja partizanstva… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano pred 4 uramiše 5 povezanih

Domnevni napadalec stopil pred sodnika

Delo pred 26 minutamiše 2 povezani

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred 7 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem