Partizan

Olimpija bi rada prebila evropski led

Dnevnik 29.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v 9. krogu evropskega pokala poskušali osvojiti prvo zmago. V Stožicah danes ob 18.30 gostijo prvouvrščeno moštvo v skupini A Paris. Po zmagah proti Partizanu in Budućnosti v ligi ABA pri košarkarski Cedeviti… »

Okorn v iskanju rešitve: Stanje je katastrofalno

SiolNET 28.11.2023
Košarkarji Krke v ponedeljek pričakovano niso bili kos evroligaški Crveni zvezdi, ki je v Novem mestu v okviru devetega kroga lige ABA Krki prizadejala sedmi poraz v sezoni. Zasedba Gašperja Okorna bo v nadaljevanju sezone bila hud boj za obstanek, a… »

Krka se odlično počuti v Beogradu, slabše v Novem mestu

Delo 27.11.2023
Dolenjski košarkarji so v 9. kolu lige ABA pričakovano klonili proti vodilni Crveni zvezdi. Po devetih kolih lige ABA košarkarji Krke ostajajo brez zmage v domači dvorani. Edina uspeha doslej so dosegli na gostovanjih pri FMP in Megi, zato pa so v… »

Crvena zvezda iz Novega mesta odpeljala pričakovano zmago

SiolNET 25.11.2023
Košarkarji Krke so v 9. krogu lige ABA s 67:90 izgubili s favorizirano Crveno zvezdo, pri kateri je bil najbolj razpoložen slovenski Američan Mike Tobey. Partizan je na zadnji tekmi kroga a 101:56 premagal Borac. Košarkarji Cedevite Olimpije so po… »

Zmaji po desetih letih osvojili Moračo

RTV Slovenija 25.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije nadaljujejo uspešne igre v Ligi ABA. V 9. krogu so bili v Podgorici boljši od Budućnosti (81:82). Koš za zmago je dosegel Shawn Jones. Kar 11-krat zapored je Budućnost, ki jo je pred kratkim prevzel slovenski strokovnjak… »

Besajda je dala besajdo: ribniško narečje počasi izginja

RTV Slovenija 24.11.2023
Ribniško narečje počasi izginja, vendar tega niti domačini sami ne slišijo. Ribniški govor skušajo ohraniti. Tudi z novonastalim slovarjem ribniškega govora, ki so ga poimenovali Besajda je dala besajdo. Za sladokusce je dobrodošel tudi podatek… »

Samar s soigralci nemočen, Partizan dobil 100 točk

SiolNET 23.11.2023
Berlinska Alba z Žigo Samarjem je v desetem krogu evrolige zabeležila še deveti poraz. Najslabša ekipa lige je v četrtek s 75:99 klonila proti vodilnemu Real Madridu, ki je še pri stoodstotnem izkupičku. Še pred tem je Barcelona z 92:90 slavila na… »

Yogi Ferrell bo nova okrepitev Partizana

RTV Slovenija 23.11.2023
Yogi Ferrell, ki je bil najboljši igralec Cedevite Olimpije v minuli sezoni, bo zaigral za Partizan. Pred podpisom z beograjskim velikanom mora Američan le prekiniti pogodbo na Kitajskem. 30-letni organizator igre, brez dvoma eden najboljših… »

Pianigiani ni v Ljubljani, da bi premagoval Partizana, ampak da razvija igralce

RTV Slovenija 23.11.2023
Košarkarjem Cedevite Olimpije ni uspelo predstave, ko so v Ligi ABA na kolena spravili Partizana, prenesti v Evropski pokal, kjer so znova razočarali. Znova je bila slaba ljubljanska obramba, po osmih krogih pa tako ostajajo še brez zmage. Štiri zmage… »

Evropskim porazom Olimpije ni videti konca

Dnevnik 23.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 8. krogu evropskega pokala na gostovanju v Londonu vknjižili še osmi poraz. Evropska sezona je s tem za Ljubljančane praktično že izgubljena, kar pa vodstva kluba očitno pretirano ne skrbi. Osma tekma v evropskem… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred dvema uramaše 8 povezanih

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 12 uramiše 7 povezanih

PRETRESLJIVO: Mladi kajakaš je v bolnišnici umrl

Regional pred eno uroše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 4 uramiše 5 povezanih

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem