Partizan

Italijan po veliki zmagi: Jaz nisem tu zato, da bi premagoval Partizan

SiolNET 21.11.2023
"Jaz nisem tu zato, da bi premagoval Partizan, ampak da razvijam igralce," je v svojem slogu po veliki zmagi Cedevite Olimpije nad Partizanom v ligi ABA (95:91) na novinarska vprašanja odgovarjal strateg ljubljanskega moštva Simone Pianigiani. Sportal… »

Zmaji zmagujejo v Ligi ABA, Partizan znova sklonjenih glav iz Ljubljane

RTV Slovenija 20.11.2023
Uvod v športno obarvan ponedeljek v Stožicah je uspel. Cedevita Olimpija je dosegla največjo zmago v sezoni, premagala je aktualnega prvaka Lige ABA – Partizan (95:91). Po zmagah nad SC-jem Derbyjem, Borcem in FMP-jem so Ljubljančani dosegli četrto… »

Obradović iz Stožic znova s sklonjeno glavo

Dnevnik 20.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 8. krogu lige ABA v Stožicah porazili evroligaški Partizan in v jadranskem tekmovanju vknjižili četrto zaporedno zmago. Blestel je Jaka Blažič, ki je dosegel 29 točk. Kaj se zgodi s košarkarsko Cedevito Olimpijo… »

Kako in kdaj naj gremo danes v Stožice?

Dnevnik 20.11.2023
Danes bosta v ljubljanskih Stožicah na sporedu dve športni prireditvi. Ob 17.30 bo v dvorani Stožice košarkarska tekma lige ABA med Cedevito Olimpijo in Partizanom. Ob 20.45 pa bo na stadionu Stožice potekala še odločilna tekma za kvalifikacije na… »

Cedevita Olimpija s tekmo sezone kot v transu premagala evroligaša

SiolNET 19.11.2023
Cedevita Olimpija je v osmem krogu regionalne lige ABA odigrala najboljšo tekmo sezone. Za šesto zmago je s 95:91 premagala evroligaša Partizan, ki je v Stožicah izgubil še šestič zapored. Jaka Blažič je dal 29 točk, Klemen Prepelič 19, Shawn… »

Krka presenetila Mego

Dnevnik 19.11.2023
V 8. krogu lige ABA je Krka na gostovanju vknjižila drugo zmago v tej sezoni, ko je porazila Mego. Cedevita Olimpija jutri ob 17.30 gosti Partizana. »Od poraza s Cibono se začenja za Krko krvav boj za obstanek. To sem jasno in neposredno sporočil tudi… »

Žakelj bo vodil Budućnost

RTV Slovenija 18.11.2023
Andrej Žakelj se iz Studentskega centra seli k Budućnosti. Prvič bo ekipo v Ligi ABA vodil prihodnji teden proti Cedeviti Olimpiji. 45-letni Postojnčan je na vročem stolčku zamenjal Petra Mijovića, ki je prejšnji teden dal odpoved. Danes je Igokea… »

Slovenski trener še stopničko višje

SiolNET 18.11.2023
Slovenski trener Andrej Žakelj je postal novi strateg podgoriške Budućnosti, je klub sporočil na svoji spletni strani. Prvič bo zasedbo iz Podgorice v ligi Aba vodil naslednji teden proti Cedeviti Olimpiji. Petinštiridesetletni Žakelj je zadnji dve… »

Real ostaja neporažen, visok poraz Barce, Samar izgubil dvoboj najslabših

SiolNET 14.11.2023
Vodilni Real Madrid je v osmem krogu evrolige stežka strl odpor Valencie (76:73) in ostal neporažen. Fenerbahče je po porazu s Partizanom gostoval še pri Crveni zvezdi, katere barve brani slovenski reprezentant Mike Tobey, in visoko izgubil. Srbsko… »

Pričevalka Frančiška se še danes boji govoriti resnico: “Dokler bomo tistega palčka imeli, bo nevarno”

Nova 24TV 13.11.2023
Frančiška Pavlič (Foto: posnetek zaslona RTVS) “A mislite, da je nevarno govoriti resnico?” je bila v eni izmed preteklih oddaj Pričevalci z voditeljem Jožetom Možino vprašana Frančiška Pavlič. “Še zmeraj. Dokler bomo tistega palčka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem