Partizan

V spomin Valentinu Kokalju, 1. del

Gorenjski glas 16.12.2023
Osrednja osebnost prve polovice 20. stoletja na Visokem je bil nedvomno Valentin Kokalj, saj je s svojim delovanjem na različnih področjih tedanjega življenja najmočneje zaznamoval ne le naš kraj, temveč tudi širšo okolico. Pred vojno je bil… »

Jasikevičius debitiral z zmago, spodrsljaj Barcelone

SiolNET 14.12.2023
Košarkarji madridskega Reala so dosegli še 13. zmago v evroligi in ostajajo na vrhu razpredelnice. V 14. krogu so doma ugnali Bayern iz Münchna z 88:73. Slovenski reprezentant Mike Tobey je v dresu Crvene zvezde odigral slabih 14 minut in dosegel dve… »

Partizan zmagal četrtič zapored; Jasikevičius na klop Fenerja

RTV Slovenija 14.12.2023
V 14. krogu Evrolige sta se zmage veselila oba ABA-ligaša. Partizan je v gosteh ugnal Žalgiris (85:93), Crvena zvezda pa je bila v Štark Areni boljša od Albe (85:71). Varovanci Željka Obradovića so vpisali osmo zmago v sezoni in četrto zapored. Po… »

Dončić po poškodbi Irvinga dobil veliko pomoč Exuma v Portlandu

RTV Slovenija 08.12.2023
Košarkarji Portlanda so se na začetku zadnje četrtine nevarno približali, a sta Luka Dončić in nepričakovani junak Dante Exum zagotovila zmago Dallasu (112:125). V drugi četrtini se je poškodoval Kyrie Irving, ki se ni več vrnil na parket… »

Partizan z delnim izidom 31:4 zrežiral izjemen preobrat

RTV Slovenija 07.12.2023
Košarkarji Partizana so v Evroligi zmagali tretjič zapored. Po preobratu so v obračunu trenerskih velikanov Željka Obradovića in Ettoreja Messina v polni Štark Areni na kolena z 82:69 spravili Olimpio Milano. Italijanska zasedba je nazadnje slavila… »

Crvena zvezda ostaja brez zmage v gosteh, Barcelona zapravila 16 točk prednosti

SiolNET 05.12.2023
Od prejšnjega kroga, potem ko je Real moral priznati premoč Fenerbahčeju, v evroligi ni več neporažene ekipe. Za uvod v 12. krog so košarkarji Anadolu Efesa z 71:68 ugnali Panathinaikos, berlinska Alba, pri kateri je Žiga Samar zaradi težav s… »

Še ena dojenčica v Dallasu!

Zurnal24 03.12.2023
Dan po rojstvu Gabriele, hčerke Luke Dončiča, je hči dobil tudi soigralec slovenskega zvezdnika v Dallas Mavericks. Hčerke se je razveselil tudi Dante Exum, ki letos prvič igra ob Luki Dončiću, lani pa je branil barve beograjskega Partizana… »

Olimpija še nikoli ni tako slabo začela sezone v Evropi

RTV Slovenija 30.11.2023
Klavrno so košarkarji Cedevite Olimpije opravili s prvo polovico rednega dela Evropskega pokala. Devet tekem in devet porazov je tudi najslabši začetek evropske sezone v zgodovini ljubljanskega kluba. Čeprav so zmaji našli zmagoviti ritem v Ligi ABA… »

Neslavni niz, ki Olimpiji ne more biti v ponos

SiolNET 30.11.2023
"Želeli smo ponoviti tekmo proti Partizanu in Budućnosti, a nam ni uspelo," je po devetem porazu Cedevite Olimpije v Eurocupu dejal trener ljubljanske ekipe Simone Pianigiani, ki je s slovensko zasedbo po polovici tekmovanja zdaj še edini klub v… »

Brez evropske zmage Cedevita Olimpija zdaj že deset mesecev

SiolNET 29.11.2023
Evropska suša Cedevite Olimpije brez zmage zdaj traja že deset mesecev. Tudi v devetem krogu EuroCupa je izgubila, proti vodilni ekipi skupine A Paris Basketball s 77:93. Justin Cobbs je dal 21 točk. Ni bilo prave energije, zadevali niso niti trojk… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 12 uramiše 7 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na reki Savi umrl

Delo pred 5 uramiše 5 povezanih

V jami pri Sežani našli truplo

Zurnal24 pred tremi uramiše 5 povezanih

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem