Podgorica

Žakelj bo vodil Budućnost

RTV Slovenija 18.11.2023
Andrej Žakelj se iz Studentskega centra seli k Budućnosti. Prvič bo ekipo v Ligi ABA vodil prihodnji teden proti Cedeviti Olimpiji. 45-letni Postojnčan je na vročem stolčku zamenjal Petra Mijovića, ki je prejšnji teden dal odpoved. Danes je Igokea… »

Slovenski košarkarski trener sedel na klop velikana

Zurnal24 18.11.2023
Andrej Žakelj se seli na klop enega največjih klubov lige Aba, črnogorske Budućnosti. Slovenski trener Andrej Žakelj je postal novi strateg podgoriške Budućnosti, je klub sporočil na svoji spletni strani. Prvič bo zasedbo iz Podgorice v ligi Aba… »

Slovenski trener še stopničko višje

SiolNET 18.11.2023
Slovenski trener Andrej Žakelj je postal novi strateg podgoriške Budućnosti, je klub sporočil na svoji spletni strani. Prvič bo zasedbo iz Podgorice v ligi Aba vodil naslednji teden proti Cedeviti Olimpiji. Petinštiridesetletni Žakelj je zadnji dve… »

Umrl je igralec Žarko Laušević

RTV Slovenija 15.11.2023
Po kratki in hudi bolezni je v 63. letu starosti umrl Žarko Laušević, eden najbolj prepoznavnih igralcev nekdanjega SFRJ-ja, ki je zaslovel z vlogo v srbski televizijski seriji Sivi dom. Žarko Laušević je veljal za enega najbolj priznanih igralcev v… »

Umrl je Žarko Laušević, eden najprepoznavnejših igralcev nekdanje SFRJ

Dnevnik 15.11.2023
V 63. letu starosti je po kratki in hudi bolezni umrl igralec Žarko Laušević, je sporočila njegova žena. Laušević je maturiral v Podgorici (takrat Titogradu), leta 1982 pa je diplomiral iz igre na Fakulteti dramskih umetnosti v Beogradu. Tega leta… »

Tako sramotno so se navijači Zvezde spravili nad slovenskega sodnika

Zurnal24 06.11.2023
Navijači Zvezde niso bili zadovoljni z odločitvami slovenskega sodnika na tekmi z Budućnostjo. Košarkarji Crvene zvezde so se po bolečem porazu proti Partizanu hitro pobrali ter v šestem krogu lige ABA s 95:86 premagali do tega kroga še neporaženo… »

"Črna gora je lokomotiva, ki Zahodni Balkan vleče proti EU"

SiolNET 06.11.2023
Črna gora je lokomotiva, ki Zahodni Balkan vleče proti EU, je danes po pogovorih s črnogorskim predsednikom Jakovom Milatovićem na Brdu pri Kranju dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Milatović je prepričan, da bi bilo članstvo njegove države v… »

Pirc Musar: Črna gora je lokomotiva, ki regijo vleče k EU

Dnevnik 06.11.2023
Črna gora je lokomotiva, ki vleče Zahodni Balkan proti EU, je danes po pogovorih s črnogorskim predsednikom Jakovom Milatovićem na Brdu pri Kranju dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Milatović je prepričan, da bi bilo članstvo njegove države v… »

Pirc Musar: Srčno si želim, da bomo s Črno goro kmalu sooblikovali našo skupno evropsko zgodbo

RTV Slovenija 06.11.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je na Brdu pri Kranju sprejela črnogorskega predsednika Jakova Milatovića, ki je na svojem prvem uradnem obisku Slovenije. V središču srečanja je bilo približevanje Črne gore Evropski uniji. Predsednica… »

Kot da se Cedevita Olimpija niti ne trudi pri iskanju izhoda iz vic

Delo 04.11.2023
Zmaga nad Borcem ne bo pregnala oblakov nad stožiškimi košarkarji, klubsko doživljanje vmesne stopnje med peklom in nebesi je že kar paradoksalno. V nadaljevanju preberite: Košarkarji Krke so svojo dolžnost v 6. kolu lige ABA že opravili, a v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem