Podgorica

Obdobje blata

Dnevnik 04.11.2023
Nastopilo je obdobje blata. Pokalna tekma Grosuplje – Olimpija je spomnila na stare čase, ko tekme na tovrstnih terenih niso bile prav nič izjemne, tudi takrat, ko je šlo za jugoslovansko prvo ligo. V bistvu je blato ena večjih značilnosti… »

Krka držala korak s Studentskim centrom le do odmora

RTV Slovenija 02.11.2023
Košarkarji Krke so v 6. krogu Lige ABA izgubili proti Studentskemu centru iz Podgorice s 84:70. Novomeščani ostajajo v jadranski druščini pri eni zmagi, SC Derby jih ima štiri. V prvi četrtini si nobeni izmed ekip ni uspelo priigrati višje… »

Von der Leyen: Srbija med naprednejšimi, Črna gora bi lahko v EU vstopila pred 2030

RTV Slovenija 31.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je v Podgorici pohvalila napredek Črne gore pri približevanju EU-ju, saj bi se Črna gora lahko pridružila EU-ju pred letom 2030. V Beogradu pa se je srečala s srbskim predsednikom Aleksandrom… »

Črna gora bo lahko šla v EU še pred letom 2030

Delo 31.10.2023
Ob obisku Črne gore je predsednica Evropske komisije Ursula von Der Leyen poudarila, da je Črna gora že dolgo država, ki je najbolj napredovala na poti k EU. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Podgorici, ki jo je obiskala v… »

Von der Leyen: Črna gora lahko vstopi v EU še pred letom 2030

Dnevnik 31.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Podgorici, ki jo je obiskala v okviru svoje štiridnevne turneje po Zahodnem Balkanu, pohvalila napredek Črne gore pri približevanju EU. Opozorila je, da je za pristopanje ključno izvajanje… »

Črna gora je dobila novo vlado, vpliva Beograda ni bilo

Delo 31.10.2023
Poslanci v skupščini v Podgorici so zjutraj izglasovali 44. vlado, njen predsednik je Milojko Spajić, vodja vladajočega gibanja Evropa zdaj. V nadaljevanju preberite: Ministrsko ekipo novega predsednika črnogorske vlade Milojka Spajića je v… »

#intervju Andrej Žakelj, KK Studentski centar iz Podgorice: »Sem zahteven in velikokrat nepopustljiv!«

Dnevnik 27.10.2023
Slovenski trener Andrej Žakelj na klopi črnogorskega kluba Studentski centar sedi že tretjo sezono. V viziji kluba, ki priložnost nudi mladim in obetavnim igralcem, se je našel in se razvija v vrhunskega trenerja. To dokazujejo tudi rezultati… »

Helios je za četrto zmago pošteno garal

SiolNET 20.10.2023
Z obračunom Krke in Ilirije se je že v sredo začel četrti krog lige Nova KBM. Krka je zmagala z 79:66 in ostaja stoodstotna na domači sceni. Tekma v Novem mestu je postregla tudi z bratskim spopadom, saj sta na nasprotnih bregovih stala Jurij Macura… »

Olimpija bolj povezana, Krka obžaluje zgrešene proste mete

Dnevnik 15.10.2023
V 3. krogu lige ABA je Cedevita Olimpija v Stožicah povsem nadigrala Split, Krka pa je v Podgorici nudila dober odpor Budućnosti, a si ji v zaključku zaradi odsotnosti Cousinsa in Bačvića pošle moči. Pri Cedeviti Olimpiji so se po nesrečnem porazu… »

Cedevita Olimpija prekinila negativni niz, dober odpor Krke v Podgorici

SiolNET 14.10.2023
Cedevita Olimpija je danes v tretjem krogu lige ABA prekinila niz treh zaporednih porazov v vseh tekmovanjih. V Stožicah je s 97:68 premagala Split. Novomeška Krka pa je na zelo zahtevnem gostovanju v Podgorici pri Budućnosti izgubila z 69:82. Liga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem