Podgorica

Zmaji nadigrali Split, dober odpor Krke v Podgorici

RTV Slovenija 14.10.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 3. krogu Lige ABA v Stožicah zanesljivo premagali Split (97:68). Krka je morala priznati premoč Budućnosti (82:69), a se je s favoriziranimi Podgoričani dobro kosala. Zmaji so vpisali drugo jadransko zmago. Potem ko… »

Slovenci, ki so se iz Izraela vrnili prek Črne gore, so že prileteli na brniško letališče

RTV Slovenija 11.10.2023
Na Brnik so dopoldne prileteli slovenski državljani, ki so se iz Izraela vrnili prek Črne gore, je poročala TV Slovenija. 17 slovenskih državljanov se je namreč v torek vkrcalo na letalo iz Izraela v organizaciji zunanjega ministrstva Črne gore. Kot… »

Pianigiani: Zaradi različnih razlogov še nismo pripravljeni na takšno raven

RTV Slovenija 29.09.2023
Pred košarkarji Cedevite Olimpije je začetek Lige ABA in Evropskega pokala. V sezono vstopajo pod taktirko Simoneja Pianigianija, trenerja z bogatim življenjepisom, ki pa je pri napovedih zelo previden. Zmaji začenjajo ligaška tekmovanja, potem ko so… »

Evropska noč raziskovalk in raziskovalcev bo znanost približala širši javnosti

Dnevnik 26.09.2023
Na ljubljanskih ulicah in trgih, v parkih, prostorih sodelujočih fakultet ter mnogih drugih krajih po vsej Sloveniji se bo v petek ves dan odvijala Evropska noč raziskovalk in raziskovalcev, namen katere je znanost približati širši javnosti. Dogodek… »

SKRIVNI ČRNOGORSKI PODZEMNI TUNEL DO SODIŠČA: Kradli dokazno gradivo proti vodjem kriminalnih skupin (FOTO, VIDEO)

Regional 22.09.2023
Črnogorske oblasti so po nedavnem odkritju podzemnega predora, ki vodi od skladišča višjega sodišča v Podgorici do stanovanja nasproti sodišča, vložile kazenske ovadbe proti štirim Srbom in dvema še neidentificiranima osebama. Osumljenci so… »

V Črni gori po odkritju predora kazensko ovadili šest osumljencev

Dnevnik 22.09.2023
Črnogorske oblasti so po nedavnem odkritju podzemnega predora, ki vodi od skladišča višjega sodišča v Podgorici do stanovanja nasproti sodišča, vložile kazenske ovadbe proti štirim Srbom in dvema še neidentificiranima osebama. Osumljenci so… »

Žakelj: Brez dela, pametnega vodenja in usmerjanja potencial ne pomeni nič

RTV Slovenija 22.09.2023
Andrej Žakelj vstopa v tretjo sezono na mestu trenerja Studentskega centra. Po dveh uspešnih letih je zdaj klubu priboril največji uspeh – superpokal v Ligi ABA, potem ko je v finalu na kolena spravil celo Partizana. V intervjuju za MMC je 44-letni… »

Žakelj ukanil Obradovića za zgodovinsko lovoriko Studentskega centra

RTV Slovenija 20.09.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na superpokalu Lige ABA v Podgorici na tekmi za sedmo mesto po podaljšku izgubili proti beograjski ekipi FMP (81:85). V velikem finalu je Studentski centar iz Podgorice premagal beograjskega velikana Partizan (81:83). Gre… »

Žakelj v finalu presenetil Obradovića in Partizan, še en poraz Cedevite Olimpije

SiolNET 20.09.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na superpokalnem turnirju lige Aba v Podgorici na tekmi za sedmo mesto po podaljšku izgubili proti beograjski ekipi FMP z 81:85. Tako so v Črni gori v dvorani Morača nanizali tri zaporedne poraze in zasedli zadnje, osmo… »

Oslabljena Olimpija brez zmage iz Podgorice

Delo 20.09.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so izgubili še tretjo tekmo na superpokalu ABA lige, po podaljšku je bil s 85:81 na tekmi za 7. mesto boljši še FMP. Superpokalni turnir lige ABA, uvod v regionalno košarkarsko sezono, se za košarkarje Cedevite Olimpije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem