Primož Roglič

Odmevne obtožbe v zvezi z Rogličevim prestopom: "Primož je moral ..."

Zurnal24 07.03.2024
Primož Roglič je po besedah šefa konkurenčne ekipe moral del odškodnine za prestop poravnati iz lastnega žepa. Selitev Primoža Rogliča iz Visme-Lease A Bike, tedaj še Jumbo-Visme, v Boro-Hansgroge je še naprej ena izmed najbolj vročih tem v… »

Vismi se smeji, brez pretresov za Rogliča

Zurnal24 07.03.2024
Primož Roglič (Bora-Hansgrohe) je peto etapo dirke Pariz-Nica končal v glavnini ob Remcu Evenepoelu (Soudal Quick-Step). Nizozemec Olav Kooij (Team Visma) je zmagovalec pete etape 82. kolesarske dirke Pariz - Nica s ciljem v Sisteronu. Tako kot v… »

Roglič izgubil nove dragocene sekunde

Dnevnik 07.03.2024
Sreda je bila namenjena ekipi Bahrain-Victorious, saj sta Phil Bauhaus in Santiago Buitrago dobila etapi na dirkah Pariz–Nica in od Tirenskega do Jadranskega morja. Na dirki proti soncu so kolesarji prvič zavili v gore. Po slabšem ekipnem kronometru… »

Buitrago na prvi gorski etapi presenetil Rogliča in preostale favorite

RTV Slovenija 06.03.2024
Prvo gorsko etapo na kolesarski dirki Pariz−Nica je dobil Kolumbijec Santiago Buitrago. Na koncu je bil močnejši od Avstralca Lucasa Plappa, ki pa je novi vodilni. Primož Roglič je četrto etapo končal na sedmem mestu. Buitrago (Bahrain Victorious)… »

Primož Roglič z Boro še išče zmagovito kombinacijo

Delo 06.03.2024
Slovenski kolesarski as v prvi gorski etapi dirke Pariz–Nica zasedel 7. mesto, favorite presenetil Santiago Buitrago. V nadaljevanju preberite: Kjer se prepirata dva … V prvi gorski preizkušnji dirke Pariz–Nica je bilo pričakovati srdit dvoboj med… »

Roglič še ni pravi, Evenepoel bolj eksploziven

Zurnal24 06.03.2024
Primož Roglič si je pridelal že več kot minuto zaostanka za rumeno majico. To je oblekel Plapp, etapo pa je dobil Buitrago. Četrta etapa dirke Pariz - Nica je na papirju ponujala prvi veliki spopad med Remcom Evenepoelom in Primožem Rogličem. Oba… »

Rogliča čaka še veliko dela

Dnevnik 05.03.2024
Kolesarska javnost ta teden podrobno spremlja dogajanje na dveh dirkah svetovne serije Pariz–Nica in od Tirenskega do Jadranskega morja, saj so na delu trije zvezdniki, ki se bodo poleti borili za zmago na dirki po Franciji. Remco Evenepoel… »

Evenepoel povečal prednost pred Rogličem na več kot pol minute

RTV Slovenija 05.03.2024
Ekipa UAE Emirates s kapetanom Joaom Almeido je dobila moštveni kronometer (26,9 km) tretje etape kolesarske dirke Pariz–Nica. Primož Roglič je z ekipo Bora Hansgrohe na 11. mestu zaostal 54 sekund. Favorizirani Soudal Quick Step z Remcom Evenepoelom… »

Rogliča zaustavilo vreme, sledila pa sta mu le dva kolega

Zurnal24 05.03.2024
Primož Roglič in kolegi na ekipnem kronometru niso iztržili želenega. Primož Roglič in kolegi iz ekipe Bora-hansgrohe so si na moštvenem kronometru privozili nekaj zaostanka glede na tekmece. Nemško moštvo je še na zadnjem merjenju časa pred… »

Rogličev šef razkril pravi razlog, zakaj Primož ni odgovoril na Remcov napad

Zurnal24 05.03.2024
Remco Evenepoel je na dirki Pariz-Nica poskrbel za prvi udarec, a Primož Roglič ni želel odgovoriti. Čeprav se je nekako pričakovalo, da se bo dirka Pariz-Nica razživela šele s tretjo etapo in torkovim ekipnim kronometrom, pa je predvsem po zaslugi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem