Primož Roglič

Končno! Na to so pri Rogličevih dolgo čakali

Zurnal24 29.01.2024
Nemška kolesarska ekipa Bora-Hansgrohe, katere član je po koncu lanske sezone postal tudi slovenski as Primož Roglič, je danes na svoji spletni strani potrdila partnersko sodelovanje z avstrijskim proizvajalcem energijske pijače Red Bullom. "Z… »

Red Bull postal večinski lastnik ekipe Bora Hansgrohe

RTV Slovenija 29.01.2024
Avstrijski protimonopolni organi so prižgali zeleno luč za Red Bullov prevzem 51-odstotnega deleža v ekipi Bora Hansgrohe, katere član je od letos tudi Primož Roglič. Vstop tako bogatega pokrovitelja je seveda odlična novica. Kako bo Red Bull… »

Tudi slavni Valižan na dvojček Giro-Tour. In kaj mu sporoča Tadej Pogačar?

SiolNET 25.01.2024
Tudi Valižan Geraint Thomas bo v tej sezoni dirkal na obeh največjih tritedenskih dirkah, spomladi na italijanskem Giru in poleti na francoskem Touru. Lani je zvezdnik moštva Ineos Grenadiers na rožnati pentlji bil epsko bitko s Primožem Rogličem in… »

Kaj si Primož Roglič misli o novi pričeski Pogačarja?

SiolNET 24.01.2024
Slovenski kolesar Tadej Pogačar je pred kratkim opozoril s svojo novo pričesko oziroma z novo barvo. Na družbenih omrežjih jo je komentiral tudi Primož Roglič. Najboljši kolesarji so sredi priprav na novo sezono. Med njimi je tudi Tadej Pogačar… »

Roglič opazil spremembo pri Pogačarju: Vsaj enemu je všeč

Zurnal24 24.01.2024
Slovenska zvezdnika sta postregla s komunikaciji na socialnem omrežju. Slovenska kolesarska zvezdnika Primož Roglič in Tadej Pogačar se pripravljata na novo sezono. Za prvega bo nesporni vrhunec sezone predstavljala dirka po Franciji, drugi bo imel v… »

Pogačar in Roglič najbolje plačana

Gorenjski glas 22.01.2024
Milano – Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič najbolje zaslužita v svetovni kolesarski karavani, vsaj kar zadeva plačo. Italijanski športni dnevnik Gazzetta dello sport je namreč sestavil lestvico desetih najbolje plačanih… »

Sprinterski hat-trick Welsforda darilo za 28. rojstni dan

RTV Slovenija 19.01.2024
Sezona 2024 se je sanjsko začela za Boro Hansgrohe. Njihov novi sprinter Sam Welsford je dobil tudi tretji množični sprint na Dirki po Avstraliji in si tako dal najlepše darilo za 28. rojstni dan. Sprinterski vlak nemške ekipe, katere član je po… »

POGAČAR IN ROGLIČ NAJVEČJA ZASLUŽKARJA V KARAVANI: Njun trud je vsekakor poplačan

Regional 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič sta največja zaslužkarja v karavani, vsaj kar se tiče plače. Kot poroča Gazzetta dello sport, ima Pogačar, dvakratni zmagovalec Toura, pri svoji ekipi UAE Emirates po novi pogodbi šest… »

Pogačar in Roglič najbolje plačana kolesarja na svetu

RTV Slovenija 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič sta največja zaslužkarja v karavani, vsaj kar zadeva plačo, poroča italijanski športni dnevnik Gazzetta dello sport, ki je sestavil lestvico desetih najbolje plačanih cestnih kolesarjev… »

To so kolesarji z najvišjimi plačami, Slovenca na vrhu

Zurnal24 17.01.2024
Slovenska kolesarska zvezdnika zaslužita največ, tretje mesto si delita Vingegaard in van der Poel. Pri italijanskem športnem mediju La Gazetta dello Sport so se razpisali o prihodkih najboljše plačanih kolesarjev. Gre le za njihove plače, v vsoto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem