Primož Roglič

Roglič ni imel svojega dne

Delo 10.03.2024
Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo etapo je dobil Belgijec Remco Evenepoel. Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo… »

Jorgenson skupni zmagovalec Pariz-Nice, Roglič po hudih težavah na devetem mestu

Dnevnik 10.03.2024
Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo etapo je sicer dobil Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step). V okolici Nice (109,3 km) je imel ogromno težav slovenski as Primož Roglič… »

Dan D za Primoža in Remca

Zurnal24 10.03.2024
Primož Roglič in Remco Evenepoel imata še zadnjo priložnost, da pretreseta skupni seštevek dirke Pariz-Nica. Nobenega dvoma praktično ni, da sta Primož Roglič (Bora-hansgrohe) in Remco Evenepoel (Soudal-QuickStep) najmočnejša kolesarja dirke… »

Smrtnikom ostaja boj za drugo mesto, Vingegaard je premočan

Delo 10.03.2024
Jonas Vingegaard je razred zase na dirki Tirreno - Adriatico. »Sem prvi med smrtniki na tej dirki,« je vdan v usodo prvi zasledovalec Juan Ayuso. Na dirki Pariz – Nica prva favorita Remco Evenepoel in Primož Roglič pred zadnjo etapo nista povsem v… »

Roglič enkovreden Remcu, zmaga za ekipo Bora-hansgrohe

Zurnal24 09.03.2024
Slovenski kolesarski as je v sedmi etapi osvojil tretje mesto. Ekipa Bora-hansgrohe je prišla do prve zmage na tokratni dirki Pariz - Nica. Kot prvi je ciljno črto v deževnem in mrzlem vremenu prečkal Aleksander Vlasov, odlično predstavo pa je… »

Bora Hansgrohe oživela, zmaga Vlasova, Roglič tretji

Delo 09.03.2024
V skrajšani 7. etapi dirke Pariz–Nica se je slovenski as povzpel na 6. mesto v skupnem seštevku. Jutri veliki finale. Primož Roglilč je še vedno v igri za uvrstitev na zmagovalni oder dirke Pariz–Nica. To je pokazala predzadnja, 7. etapa s… »

Vlasovu etapna zmaga, Roglič mirno do tretjega mesta

RTV Slovenija 09.03.2024
Na močno spremenjeni in kratki 7. etapi 82. dirke Pariz–Nica je Aleksandr Vlasov poskrbel za slavje nemške ekipe, katere uspeh je s tretjim mestom dopolnil Primož Roglič, ki se niti ni resneje spustil v sprinterski dvoboj z drugim Remcom… »

Primož Roglič predzadnjo etapo prestižne dirke Pariz-Nica končal na tretjem mestu

Dnevnik 09.03.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je sedmo, predzadnjo etapo prestižne dirke Pariz-Nica končal na tretjem mestu. Slavil je njegov moštveni kolega pri Bora-hansgrohe, Rus Aleksandr Vlasov. Drugi je bil Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step)… »

Primožu Rogliču preostane le popoln napad

Delo 09.03.2024
Favorita dirke Pariz–Nica dve etapi pred koncem še daleč od rumene majice. Vingegaard je bil prepričljiv v Italiji. V nadaljevanju preberite: Velika četverica, ki naj bi se julija na Touru udarila za rumeno majico, je na vsaki dirki pod… »

Ko bo smučanje le še lep spomin

Delo 09.03.2024
Podnebne spremembe seveda ne vplivajo le na žičničarje in zimski turizem, ampak posredno in neposredno na celotno gospodarstvo. V nadaljevanju preberite: Skoraj kot romarsko obeležje na prizorišču epske zmage velik plakat v belo-modro-rdeči barvi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem