Primož Roglič

S tem se bo danes spopadel Roglič

Zurnal24 pred 14 dnevi
Pred kolesarji na Vuelti etapa z zahrbtnim ciljnim klancem. Na 79. kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu osma etapa od Ubede do Cazorle (158,7 km). Gre za razgibano traso z zelo zahtevnim pet kilometrov dolgim ciljnim klancem. Slovenski as… »

Van Aert po zaslugi Kussa drugič dobil sprint na letošnji Vuelti

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Wout van Aert je dobil razgibano 7. etapo Dirke po Španiji. Primož Roglič je bil 18. v času zmagovalca. V skupnem seštevku ni posebnih sprememb, je pa Roglič dobil šest sekund odbitka, ker je prvi prikolesaril na edini gorski cilj dneva. Potem ko… »

Bora udarila nazaj, zraven tudi Roglič

Zurnal24 pred 15 dnevi
Kolesarji so opravili s 7. etapo dirke po Španiji. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je v sedmi etapi dirke po Španiji proti vodilnemu Avstralcu Benu O'Connorju po zaslugi bonifikacij nadoknadil šest sekund. Na trasi od… »

Pri Bori šokirani: "Stvari so ušle izpod nadzora"

Zurnal24 pred 15 dnevi
Pri ekipi Primoža Rogliča obžalujejo, da so Benu O'Connorju dovolili, da si privozi takšno prednost. Na dirki po Španiji so se s četrtkovo etapo stvari postavile na glavo. Potem ko smo navdušeno spremljali, kako je z zmago na četrti etapi… »

Roglič začenja lov za rdečo majico, to ga čaka danes

Zurnal24 pred 15 dnevi
Roglič odslej v vlogi lovca, začetek lova za rdečo majico že v sedmi etapi. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je v četrtkovi šesti etapi izgubil rdečo majico vodilnega. To je prevzel Avstralec Ben O'Connor… »

Nemška ekipa se posipa s pepelom: "Stvari so ušle izpod nadzora"

RTV Slovenija pred 15 dnevi
"Saj veste, kaj sem rekel včeraj: ne moreš nadzorovati vsega," je izgubo rdeče majice komentiral Primož Roglič, ki ga skupaj z ekipo zdaj čaka 15 etap in priložnosti, da ujamejo pet minut zaostanka za Benom O'Connorjem. "Bomo videli na koncu." Kot… »

Rogličevi biki predali rdečo majico drznemu O'Connorju

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Gorska etapa v Andaluziji je osrečila najpodjetnejšega ubežnika. Avstralec Ben O'Connor je z begom iz bega dneva osvojil 6. etapo, zaokrožil trojček zmag na grand tourih in za pet minut prevzel skupno vodstvo. Zdaj drugi Primož Roglič zaostaja… »

Ubežnik z napadalno vožnjo slekel Rogliča, razlika ni majhna

Zurnal24 pred 16 dnevi
Primož Roglič (Red Bull-Bora-Hansrgrohe) ni več vodilni kolesar v skupni razvrstitvi dirke po Španiji. Avstralski kolesar Ben O'Connor (Decathlon–AG2R La Mondiale) je s pogumno vožnjo v šesti etapi izkoristil pripravljenost ekipe Primoža Rogliča… »

Nov zahteven test za Rogliča, to ga čaka danes

Zurnal24 pred 16 dnevi
Na Vuelti pred Rogličem in tekmeci nova zahtevna etapa. Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu šesta etapa (185,5 km) od Jereza de la Frontere do Yunquere oziroma vrha prelaza Abejas. Vodstvo v skupnem seštevku bo branil slovenski as… »

Pred mesecem evropski prvak, zdaj Rogliču podaril svoj dres

Zurnal24 pred 16 dnevi
Sloviti španski nogometni reprezentant se je srečal s Primožem Rogličem. Primož Roglič na letošnji dirki po Španiji lovi zgodovinski dosežek, s štirimi skupnimi zmagami se lahko pridruži Robertu Herasu. Omenjenemu Špancu, ki je bil v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem