Slovenija

Slovenski skakalci tretji v Wisli

24ur pred 1 dnevom
Slovenski smučarski skakalci Cene Prevc, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so po prvi seriji ekipnega svetovnega pokala v Wisli s 388,8 točke bili na tretjem mestu. Slovenci so tekmo končali na tretjem mestu. Prvi so bili Avstrijci, Drugi pa… »

Avstrijci zmagovalci Wisle, slovenski skakalci tretji

Večer pred 1 dnevom
Slovenski smučarski skakalci Cene Prevc, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so na prvi moštveni tekmi svetovnega pokala v olimpijski zimi v Wisli, ki jo je motil močan veter, z 834,4 točke zasedli tretje mesto. Slovenci so vodili pred zadnjim… »

Program stranke Konkretno usmerjen v družbeni in gospodarski razvoj Slovenije

Dnevnik pred 1 dnevom
Delegati so na današnjem združitvenem kongresu strank SMC in GAS sprejeli program nove skupne stranke Konkretno. Program je usmerjen v družbeni in gospodarski razvoj Slovenije in vsebuje šest programskih prioritet. Stranka Konkretno v svojem programu… »

SMC in GAS postala Konkretno in ostala brez članstva v evropski Alde

24ur pred 1 dnevom
Na kongresu sta se združili Stranka modernega centra in Gospodarska aktivna stranka, nova stranka, ki se bo imenovala Konkretno, pa bo s tem tudi uradno začela priprave na volitve. Tako pa se je stranki SMC po statutu zavezništva evropskih liberalnih… »

Fitch potrdil bonitetno oceno Slovenije, obeti stabilni

Delo pred 1 dnevom
Kot so zapisali v bonitetni agenciji, potrditev ocene in stabilni obeti odražajo njihova pričakovanja, da bo slovensko gospodarstvo trajno okrevalo. Bonitetna hiša Fitch je potrdila dolgoročno oceno slovenskega državnega dolga pri A. Obeti so… »

Združitveni kongres SMC in GAS: prihaja Konkretno

SiolNET pred 1 dnevom
"Danes smo postavili politični projekt, ki bo na prihajajočih volitvah igral osrednjo vlogo. Pričenjamo s povezovanjem, ki bo zgradilo partnerstvo za povezano Slovenijo, usmerjeno v razvoj. Danes se je rodila nova stranka, stranka Konkretno v katero… »

Omikron obkolil Slovenijo, potrebna bo skrajna previdnost: Primere odkrili v Italiji, Avstriji in tudi na Hrvaškem

Nova 24TV pred 1 dnevom
Foto: epa Na Hrvaškem so pri dveh osebah, ki sta zboleli za covidom-19, potrdili visok sum na okužbo z različico novega koronavirusa omikron, je danes potrdila epidemiologinja Goranka Petrović iz nacionalnega zavoda za javno zdravje (HZJZ). Rezultat… »

Počivalšek: Konkretno bo branik pred odkloni z ene ali druge strani

Primorske pred 1 dnevom
Stranka Konkretno bo branik pred odkloni z ene ali druge strani in varuh slovenskega liberalizma, je ob ustanovitvi nove stranke v svojem govoru povedal njen predsednik Zdravko Počivalšek. Ob tem je poudaril, da stranka ponuja prelom s staro politiko… »

Slovenski skakalci v Wisli osvojili tretje mesto

Primorske pred 1 dnevom
Slovenski smučarski skakalci Cene Prevc, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so na prvi moštveni tekmi svetovnega pokala v olimpijski zimi v Wisli, ki jo je motil močan veter, z 834,4 točke zasedli tretje mesto. Slovenci so vodili pred zadnjim… »

Zavržemo veliko hrane

Gorenjski utrip pred 1 dnevom
Hrana svoje mesto najde je program Ekologov brez meja in Lidla Slovenija, namenjen preprečevanju nastajanja odpadne hrane na ravni lokalnih skupnosti. Za sodelovanje pri pilotnem projektu je bila izbrana tudi Občina Škofja Loka, ki je prepoznala velik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem