Tadej Pogačar

Pogi pred prvim vrhuncem sezone: Tukaj je najtežje zmagati

Zurnal24 pred 16 dnevi
Tadej Pogačar med favoriti za zmago na dirki Milano - Sanremo. Medtem ko je večina kolesarskih zvezdnikov nastopala na dirkah Pariz - Nica in Tirreno Adriatico, se je Tadej Pogačar po veličastni zmagi na preizkušnji Strade Bianche v miru pripravljal… »

Giro prihodnje leto v Novi Gorici, prej ali slej na Vršiču

Delo pred 16 dnevi
Italijanski krog se bo začel v Furlaniji - Julijski krajini. Po uvodni vožnji na čas v Trstu druga etapa v čast EPK 2025. V nadaljevanju preberite: Giro d'Italia se prihodnje leto vrača v Slovenijo. Tega prireditelji največje italijanske dirke, na… »

Vingegaard vse bolj ogroža Pogačarja

Zurnal24 pred 16 dnevi
Se vladavina slovenskega kolesarja, ki traja že 129 tednov, približuje koncu? Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze Uci, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo. Se mu je pa… »

Redki so opazili, da je Pogačar bolj vitek

Delo pred 16 dnevi
Nekdanji italijanski kolesarski as Vincenzo Nibali pričakuje izjemen boj na Touru, verjame, da Pogi lahko ponovi njegov podvig na Milano–Sanremo. V nadaljevanju preberite: Vincenzo Nibali je na Giru 2016 slavil zadnjo italijansko zmago na tritedenskih… »

Vingegaard zaostanek za Pogačarjem zmanjšal na dobrih 400 točk

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Tadej Pogačar (UAE) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze UCI, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo, se mu je pa zelo približal Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike), ki ima le še dobrih 400 točk zaostanka. Slovenski as je… »

Vingegaard vse bližje Pogačarju

Delo pred 16 dnevi
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici… »

Primožu Rogliču preostane le popoln napad

Delo pred 19 dnevi
Favorita dirke Pariz–Nica dve etapi pred koncem še daleč od rumene majice. Vingegaard je bil prepričljiv v Italiji. V nadaljevanju preberite: Velika četverica, ki naj bi se julija na Touru udarila za rumeno majico, je na vsaki dirki pod… »

Ob 30-letnici "novega parazitizma" se Tadej Pogačar predstavi v New Yorku

RTV Slovenija pred 21 dnevi
V newyorškem razstavišču Gallery MC danes vrata odpira razstava Izjave, ki dokumentira javni projekt Tadeja Pogačarja in P.A.R.A.S.I.T.E., muzeja sodobne umetnosti. Izjave so bile prvi Pogačarjev "delegiran performans". Razstava, s katero… »

Roglič izgubil nove dragocene sekunde

Dnevnik pred 22 dnevi
Sreda je bila namenjena ekipi Bahrain-Victorious, saj sta Phil Bauhaus in Santiago Buitrago dobila etapi na dirkah Pariz–Nica in od Tirenskega do Jadranskega morja. Na dirki proti soncu so kolesarji prvič zavili v gore. Po slabšem ekipnem kronometru… »

Pogačarjev 81-kilometrski solo za zgodovino, zdaj na lov za Coppijem?

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Epska makadamska pustolovščina po Toskani z 81-kilometrskim pobegom za zmago je Tadeju Pogačarju prinesla že peti zaporedni zmagoviti začetek sezone in nove zgodovinske vzporednice. Le Coppi, Adorni, Bruyere in Rominger so imeli daljši "solo". Dirka… »

Novice dneva »

Podjetja se (pre)malo zadolžujejo: zakaj nas bi to moralo skrbeti

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

S presežnim denarjem od odpornosti do antifragilnosti

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Bežanje pred politično, okostenelo in oholo Ljubljano

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

ESG-poročanje bo velik izziv tudi za informacijsko tehnologijo

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem