Tadej Pogačar

Razočarani Pogačar analizira: Če Philipsen ne bi imel svetovnega prvaka, bi zmagal Mohorič

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Tako blizu uspehu, zaradi česar ni skrival razočaranja kljub novemu stopnjevanju izidov in izjemnemu nizu na spomenikih. "Upam, da prihodnje leto ne bom drugi. Vem, da zveni pohlepno, a si res želim zmagati na tej dirki in ne bom srečen z drugim… »

Pogačarju in Mohoriču zmago preprečil van der Poel

Delo pred 12 dnevi
Jasper Philipsen je v Sanremu osvojil svojo prvo spomeniško lovoriko, slovenska asa na 3. in 6. mestu. Milano–Sanremo je dirka, ki jo je najlažje končati, vendar je na njej najtežje zmagati. Ta kolesarska fraza še vedno drži, čeprav je stara že… »

Philipsen v sprintu dvanajsterice do spomenika, Pogačar tretji!

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Pomladno klasiko vseh klasik je v 115. izvedbi osvojil Belgijec Jasper Philipsen, ki je dobil sprint dvanajsterice. Tadej Pogačar je bil glavni napadalec, na koncu pa je na kolesarskem spomeniku Milano–Sanremo osvojil tretje mesto. Matej Mohorič je… »

Pogi na stopničkah Milana - Sanrema, Mohorič šesti

Zurnal24 pred 12 dnevi
Na sporedu je bil prvi spomenik sezone, Tadej Pogačar je zaostal le za prijateljema. Matej Mohorič je bil šesti. Dirka Milano - Sanremo sodi med pet najprestižnejših enodnevnih klasik, ki se jih v preteklosti prijel naziv spomeniki kolesarstva. Po… »

Philipsen v ciljnem sprintu do klasike Milano-Sanremo, Pogačar tretji

Dnevnik pred 12 dnevi
Belgijski kolesar Jasper Philipsen je zmagovalec enodnevne klasike Milano–Sanremo. Prvega od petih spomenikov kolesarske sezone je v ciljnem sprintu dobil pred Avstralcem Michaelom Matthewsom. Slovenski as Tadej Pogačar je 288 km dolgo traso od Pavie… »

Edino vprašanje je, kje bo napadel Tadej Pogačar

Delo pred 13 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik v Sanremu v lov na četrtega od petih spomenikov. Matej Mohorič peti na stavnicah. V nadaljevanju preberite: Zgodovinski, 81 km dolg samostojni pobeg Tadeja Pogačarja (UAE) proti zmagi na dirki Strade Bianche je razburil… »

Lahko Pogačar matira svetovnega prvaka? Na novo priložnost preži Mohorič.

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Uvodni spomenik sezone, ki uradno naznanja prihod kolesarske pomladi. 115. izvedba klasike vseh klasik, pred katero sta dva velika favorita: branilec naslova Mathieu van der Poel in Tadej Pogačar, ki lovi zmago na četrtem različnem spomeniku. Prvi… »

Pogačar želi rešiti uganko, ki mu jo predstavlja La Primavera

Dnevnik pred 14 dnevi
Kolesarska sezona je že v polnem zamahu in čas je za prvi vrhunec sezone. La Primavera oziroma spomenik Milano–San Remo. Vse oči so uprte v Tadeja Pogačarja, svoje načrte iz zasede ima Matej Mohorič, ki je bil najboljši leta 2022. Z 288 kilometri… »

Zajedavstvo kot sožitje

Mladina pred 14 dnevi
Mednarodno priznani umetnik Tadej Pogačar ob 30-letnici svojega virtualnega Muzeja sodobne umetnosti P.A.R.A.S.I.T.E. razstavlja v New Yorku. Prejšnji teden se je v sloviti newyorški galeriji Gallery MC odprla razstava IZJAVE, ki je »dokumentacija«… »

Pred Pogačarjem dirka, s katero ima številne neporavnane račune

Zurnal24 pred 14 dnevi
Pogačar na nov zmenek s prvim spomenikom sezone. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) bo na prestižni enodnevni dirki Milano-Sanremo lovil zmago na četrtem od petih spomenikov. Gre za preizkušnjo, na kateri je najtežje zmagati… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem