Tadej Pogačar

To danes čaka kolesarje, Pogačar že uvodni dan v rožnatem?

Zurnal24 04.05.2024
Z uvodno etapo se bo danes začela 107. kolesarska dirka po Italiji. Danes se bo s prvo etapo v okolici Torina začela 107. kolesarska dirka po Italiji. Glavni favorit za končno zmago je slovenski zvezdnik Tadej Pogačar, ob njem pa bodo na Giru… »

Razbremenjenost priložnost za izzivalce

Dnevnik 04.05.2024
Danes ob 13.50 se bo 176 kolesarjev iz kraja Venaria Reale podalo na 3401 kilometer dolgo popotovanje, ki se bo po 23 dneh in 21 etapah zaključilo v glavnem mestu Italije – Rimu. Izrazit favorit za končno zmago je Tadej Pogačar, a tekmeci ne obešajo… »

Tour 202: Pogačarja lahko premaga le - Pogačar

RTV Slovenija 03.05.2024
V Torinu je vse pripravljeno na začetek 107. Dirke po Italiji. Lanska izvedba je postregla z zgodovinskim vzponom na Višarje, po katerem je Sloveniji prvo zmago privozil Primož Roglič. Tudi leto pozneje je glavni favorit za rožnato majico Slovenec. V… »

Gianni Bugno: Pogačar bo rožnato majico oblekel, ko bo to hotel

Delo 03.05.2024
Dvakratni kolesarski svetovni prvak je za Delo spregovoril o Giru, Touru in slovenskem fenomenu. V nadaljevanju preberite: Pred 107. dirko po Italiji, ki se bo jutri začela v Torinu, bi stežka dobili boljšega sogovornika, kot je Gianni Bugno. Je zadnji… »

Nasvet bivšega asa Pogiju: Ne troši energije

Zurnal24 03.05.2024
Tadej Pogačar je velik favorit pred tokratno dirko po Italiji. Tadej Pogačar bo poizkusil postati prvi kolesar po Marcu Pantaniju, ki je v enem letu osvojil tako Giro kot Tour. Nesrečnemu 'Piratu', ki je umrl pred dvajsetimi leti, je to uspelo leta… »

Pogačarjev agent spregovoril tudi o Tadejevi prihodnosti

Zurnal24 03.05.2024
Pogačarjev agent se je spomnil začetkov sodelovanja s Slovencem, v prihodnosti pa ne vidi velikih sprememb. Tadej Pogačar je velik favorit pred dirko po Italiji, ki se začenja v soboto. Njegovo predstavo na italijanski pentlji bo seveda podrobno… »

Tadej Pogačar ne beži od vloge favorita

Dnevnik 03.05.2024
Jutri ob 13.50 se bo v kraju Venaria Reale v bližini Torina začela 107. izvedba tritedenske kolesarske dirke po Italiji. Lanskoletni zmagovalec Primož Roglič ne bo branil zmage, a slovenski navijači so prepričani, da bo rožnata majica ostala na… »

Pogačar za MMC: Sem prvi favorit. Na žalost ali pa na srečo.

RTV Slovenija 03.05.2024
"Nositi majico od prvega do zadnjega dneva je nekaj nepredstavljivega. Sam si tega ne predstavljam in tudi nimam takega načrta, četudi bi bil zelo suveren. Treba je razmišljati z glavo, tako nase kot na ekipo," je prepričan Tadej Pogačar. Voditelja… »

Ne bi se branil rožnate majice od prvega do zadnjega dne

Delo 02.05.2024
Tadej Pogačar kot izrazit favorit začenja 107. dirko po Italiji, poskušal bo naslediti Primoža Rogliča. V nadaljevanju preberite: Pomembna je le rožnata majica v Rimu. Rogla jo je lani oblekel le dan prej, na Višarjah, ki so jih okupirali slovenski… »

Pogačar: Vsi bodo dirkali proti nam

Zurnal24 02.05.2024
Pogačar: Voditi od začetka do konca Gira ni moj cilj. Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar bo v soboto debitiral na dirki po Italiji. Mnogi menijo, da lahko že v prvi ali drugi etapi prevzame vodstvo in ga drži do konca, kar je nazadnje uspelo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem