Tadej Pogačar

K Pogačarju prihaja še en svetovni prvak

SiolNET 04.08.2023
Italijanski kolesar Filippo Baroncini bo od naslednje sezone član ekipe UAE Team Emirates, za katero dirkata tudi Tadej Pogačar in Domen Novak. Dvaindvajsetletni Baroncini je bil pred dvema letoma svetovni prvak med mlajšimi člani na cestni dirki… »

Ciklokros križan z mestnim kriterijem v dežju? Mavrični boj na izpadanje.

RTV Slovenija 04.08.2023
Prvo superprvenstvo v kolesarstvu, katerega prvi vrhunec je prav posebna cestna dirka, ki je v Glasgow sredi poletja zvabila vse kolesarske zvezdnike, sposobne osvojiti mavrično majico. Hočeš nočeš je med favoriti tudi Tadej Pogačar. Cestna dirka… »

Glivar do konca sezone na preizkušnji pri UAE-ju

RTV Slovenija 04.08.2023
Obetavni slovenski kolesar Gal Glivar, ki je član ekipe Adria Mobil, bo do konca leta na preizkušnji pri ekipi UAE Emirates, za katero vozi tudi najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar. Novico so sporočili iz novomeške ekipe, pri kateri so dodali… »

Svetovni prvak se ne boji Pogačarjevih vatov

Delo 03.08.2023
Belgijci z Remcom Evenepoelom na čelu so favoriti, da ponovno osvojijo zlato odličje na cesti. Tudi Nizozemci in Tadej Pogačar kandidati za stopničke. Cestne dirke na kolesarskih svetovnih prvenstvih se le redko končajo po napovedih, po drugi strani… »

Politt tretja okrepitev Pogačarjevih emiratov

RTV Slovenija 03.08.2023
Nemški kolesar Nils Politt bo od sezone 2024 dirkal za ekipo UAE Team Emirates, katere člana sta tudi Slovenca Tadej Pogačar in Domen Novak. 29-letni nemški prvak v vožnji na čas je podpisal pogodbo do konca leta 2026. Politt velja za odličnega… »

Pogačar bo dobil izkušenega ekipnega kolega

SiolNET 02.08.2023
Ruski kolesar Pavel Sivakov, ki ima tudi francosko državljanstvo, je podpisal z ekipo UAE Emirates, v kateri je prvi kolesar svetovne lestvice Tadej Pogačar. Šestindvajsetletni specialist za gorske etape je doslej zbral štiri pomembne poklicne zmage… »

Konkurenca bo zelo močna

SiolNET 02.08.2023
Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar bo prvo ime številčne slovenske zasedbe, ki bo med 3. in 13. avgustom nastopila na vsekolesarskem svetovnem prvenstvu v Glasgowu. Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji bo na Škotskem nastopil v obeh cestnih… »

Slovenci v Glasgow s prvim kolesarjem in kot šesta reprezentanca sveta

RTV Slovenija 01.08.2023
V četrtek se v Glasgowu začenja prvo superkolesarsko svetovno prvenstvo, kjer bo UCI združil sicer kar 13 posameznih kolesarskih disciplin. Na cesti se bo odvil že 96. SP, na katerem bo imela Slovenija pomembnega aduta v Tadeju Pogačarju. Tadej… »

Novica, ki bo razveselila navijače Tadeja Pogačarja

SiolNET 31.07.2023
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je potrdil nastop za slovensko reprezentanco na bližnjem svetovnem prvenstvu v Glasgowu. Kot so sporočili s krovne slovenske kolesarske zveze, se je dolgo čakalo na potrditev Pogačarjevega nastopa, zdaj pa bo… »

Pogačar bo v Glasgowu nastopil na cestni dirki in kronometru

RTV Slovenija 31.07.2023
Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar je potrdil nastop za slovensko reprezentanco na bližnjem svetovnem prvenstvu v Glasgowu. Nastopil bo tako na cestni dirki kot vožnji na čas. Poleg Pogačarja bodo na cestni dirki nastopili še Luka Mezgec, Domen Novak… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem