Tadej Pogačar

Pogačar z bronom ponovil Hauptmana, Van der Poel v Glasgowu zlomil konkurenco

Delo 06.08.2023
Maratonska in brutalna cestna dirka svetovnega prvenstva na Škotskem se je razpletla z zmago Nizozemca, Tadej Pogačar osvojil drugo kolajno za Slovenijo. Nora cestna dirka v Glasgowu! Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je v zadnjih metrih… »

Druga kolajna za Slovenijo na svetovnih prvenstvih

Zurnal24 06.08.2023
Tadej Pogačar je osvojil bronasto kolajno. Slovenija je doslej na svetovnih prvenstvih osvojila eno bronasto kolajno, leta 2001 jo je osvojil Andrej Hauptman. Nekdanji kolesar zdaj kot športni direktor ekipe UAE Team Emirates sodeluje s Tadejem… »

Kaj se dogaja? Pogačar s kolegi v spremstvu policije sestopil s kolesa

Zurnal24 06.08.2023
Cestna dirka svetovnega prvenstva v kolesarstvu se ni začela po željah ... Danes je na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Glasgowu na sporedu cestna dirka članov. A ta se ni začela po željah organizatorjev niti kolesarjev (med njimi tudi slovenska… »

Pogačar o težavah, ki jih je imel pred SP: "Ne gre vedno vse tako, kot mora"

Zurnal24 05.08.2023
Pogačar ne skriva, da so njegove sanje postati svetovni prvak. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v petek zvečer prispel v Glasgow, danes pa na trasi cestne dirke svetovnega prvenstva opravil prvi trening. Na svetovno prvenstvo se bo vsako leto… »

Pogačar pred cestno dirko: "Bo kar loterija, ni izrazitih favoritov, lahko kdo tudi preseneti"

RTV Slovenija 05.08.2023
Tadej Pogačar se zaveda, da je kot prvi z lestvice enodnevnih dirk Mednarodne kolesarske zveze med favoriti na nedeljski cestni dirki svetovnega prvenstva v Glasgowu. "Jutri bo kar loterija. Tukaj ni izrazitih favoritov, saj je tu precej kolesarjev, ki… »

Tadej Pogačar hrepeni po mavrični majici #video

SiolNET 05.08.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v petek zvečer prispel v Glasgow, danes pa na trasi cestne dirke svetovnega prvenstva opravil prvi trening. Na svetovno prvenstvo se bo vsako leto rad vračal, saj je eden od njegovih glavnih ciljev v karieri… »

Pogačar vseskozi sanja o mavrični majici

Delo 05.08.2023
Tadej Pogačar je z zamudo, šele v petek zvečer, prispel v reprezentančni tabor na Škotskem, danes pa je opravil prvi trening z reprezentantni. Tadej Pogačar je prvo ime v slovenski reprezentanci za jutrišnjo cestno dirko, pri poti na Škotsko pa je… »

Murn: Daljša in težja kot bo dirka, več možnosti ima Pogačar

SiolNET 04.08.2023
Selektor slovenske moške kolesarske reprezentance Uroš Murn je poudaril, da bodo njegovi varovanci skušali narediti nedeljsko cestno dirko na svetovnem prvenstvu čim težjo. Tako bo imel več možnosti za uspeh Tadej Pogačar, prvo ime reprezentance… »

Mezgec: Težja je dirka, bolje bo za Tadeja

RTV Slovenija 04.08.2023
V Glasgowu se bodo ta konec tedna kolesarji pomerili za naslov svetovnega prvaka v cestnem dirkanju. Kakšno je stanje pred veliko dirko in v kakšni formi je Tadej Pogačar? Odgovore so podali na novinarski konferenci ... Trasa nedeljske cestne dirke… »

"Pogi je na Touru dokazal, da je najboljši na svetu"

Zurnal24 04.08.2023
Prvi operativec ekipe UAE Team Emirates je zadovoljen s predstavo Tadeja Pogačarja na dirki po Franciji. V ekipi UAE Team Emirates so dirko po Franciji ocenili za zelo uspešno. "Adam Yates je prišel do izjemne zmage na prvi etapi v Bilbau, Tadej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem