Tanja Fajon

Ali Slovenija za priznanje Palestine potrebuje izraelsko dovoljenje?

Mladina pred tremi urami
Kdaj bo Slovenija končno priznala Palestino? Ali Slovenija za priznanje Palestine potrebuje izraelsko dovoljenje? Zunanja ministrica Tanja Fajon je v oddaji Marcel na TV Slovenija dejala, da nikakor ne, saj tudi Izrael ni potreboval dovoljenja drugih… »

Na napoved Italijanov se je odzvala Tanja Fajon

Zurnal24 pred 5 urami
Italijanski zunanji minister in podpredsednik vlade Tajani je v soboto na kongresu Južnotirolske ljudske stranke (SVP) v Meranu dejal, da je Italija "zaprosila za začasno prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo zaradi nevarnosti infiltracije… »

Fajon: Boljšega trenutka za priznanje Palestine kot v kratkem ne bo več

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Kdaj bo Slovenija končno priznala Palestino in zakaj je tako dolgo odlašala? Ali mora Slovenija "dobiti dovoljenje" za njeno priznanje in ali ima tudi Palestina pravico do samoobrambe? Gostja oddaje Marcel je bila zunanja ministrica Tanja Fajon. Ali vas… »

IZRAEL PRED OFENZIVO POZIVA K EVAKUACIJI CIVILISTOV IZ RAFE: Prebivalce obveščajo o umiku tudi z SMS sporočili (FOTO)

Regional pred 1 dnevom
Izraelska vojska je pred pričakovano ofenzivo na Rafo danes pozvala okoli 100.000 civilistov, naj se umaknejo iz vzhodnega dela mesta. Velika večina okoli 1,5 milijona Palestincev v tem kraju na skrajnem jugu Gaze je notranje razseljenih iz preostalih… »

Vse je relativno

Dnevnik pred 1 dnevom
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je včeraj obiskala Izrael in ob srečanju z izraelskim kolegom Izraelom Kacem v Jeruzalemu dejala, da priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje. Kac je v pogovoru dejal, da bi Izrael enostransko… »

Tanja Fajon v Izraelu / »Priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje«

Mladina pred 1 dnevom
Slovenska zunanja ministrica je Izrael pozvala, naj opusti načrtovano ofenzivo na Rafo. Zavzela se je tudi za napredek na pogajanjih za premirje v Gazi in izpustitev talcev iz rok Hamasa. Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je danes ob srečanju z… »

Fajon je v Izraelu dejala, da priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Zunanja ministrica Tanja Fajon je obiskala Izrael in okupirani Zahodni breg, drugič od začetka vojne v Gazi. Sestala se je s predstavniki Izraela in palestinske samouprave na delih Zahodnega brega. Med drugim je omenila možnost priznanja Palestine… »

Fajon v Izraelu: Priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje

Dnevnik pred 1 dnevom
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je danes ob srečanju z izraelskim kolegom Israelom Kacem v Jeruzalemu dejala, da priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje. Ob tem je Izrael pozvala, naj opusti načrtovano ofenzivo na Rafo. Zavzela se… »

Tanja Fajon soočena z izraelskimi opozorili pred priznanjem Palestine

Delo pred 1 dnevom
Ministrica za zunanje in evropske zadeve je že drugič od izbruha vojne v Gazi obiskala judovsko državo in Zahodni breg. Napovedano priznanje Palestine, ki ga Slovenija načrtuje skupaj s skupino istomislečih evropskih držav, je bila ena od osrednjih… »

FAJON V REŠEVANJE KONFLIKTA: Danes začenja svoj drugi obisk Izraela in zasedenega Zahodnega brega

Regional pred 2 dnevoma
Zunanja ministrica Tanja Fajon danes začenja svoj drugi obisk Izraela in zasedenega Zahodnega brega od začetka vojne v Gazi. Sestala se bo s predstavniki obeh strani ter z njimi ocenila in raziskala možnosti napredovanja v smeri razrešitve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem