TikTok

Zuckerberg se je javno opravičil uporabnikom facebooka

Zurnal24 01.02.2024
Mark Zuckerberg se je v kongresu javno opravičil za ogrožanje varnosti otrok na platformah Mete. Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg se je v sredo javno opravičil za vse nevarnosti, ki so jim izpostavljeni otroci na družbenih omrežjih… »

Bizaren trend lepotnih operacij: smejalne jamice v licih

SiolNET 31.01.2024
Vse več Američanov, ki jih narava ni obdarila s smejalnimi jamicami v licih, si jih da narediti s kirurškim posegom. Kot toliko sodobnih trendov se je tudi ta začel na TikToku, ki so ga lani preplavili posnetki "izdelovalcev jamic", cenenih… »

UMIK NEKATERE GLASBE S TIKTOKA: Med 'izbrisanimi' tudi velika imena, kot je Taylor Swift

Regional 31.01.2024
Glasbena založba Universal Music Group je po prekinitvi pogovorov s spletnim družbenim omrežjem za deljenje videoposnetkov TikTok o vprašanjih, kot je avtorsko nadomestilo umetnikom, napovedala, da bo s platforme umaknila svoje pesmi, vključno s… »

Universal Music: TikTok poskuša graditi posel na podlagi glasbe, ne da bi za to plačal pošteno ceno

RTV Slovenija 31.01.2024
Glasbena založba Universal Music Group je po prekinitvi pogovorov s TikTokom o vprašanjih, kot je avtorsko nadomestilo umetnikom, napovedala, da bo s platforme umaknila svoje pesmi, vključno s pesmimi priljubljene pevke Taylor Swift in drugimi. V… »

Vse več zdravstvenih zapletov, deklica skoraj oslepela

Zurnal24 30.01.2024
Zdravniki poročajo o zaskrbljujočem porastu zdravstvenih zapletov zaradi nepreverjenih nasvetov, ki jih na družabnih omrežjih delijo tako imenovani vplivneži (influenserji). V času družbenih omrežij si marsikdo vzame pravico podajati nasvete, tudi… »

Gepack

RTV Slovenija 30.01.2024
Gepack je slovenski neodvisni film, ki je nastal po scenariju in v režiji najbolj priljubljenega slovenskega uporabnika Tiktoka Žige Kukoviča oziroma Kuxale. Vendar to na njem ni pustilo močnega pečata, prej nasprotno. Namesto gagov in dovtipov, ki… »

Karierne zgodbe štirih študentov višje strokovne šole Academia

SiolNET 30.01.2024
Štiri uspešne študente Academie, mednarodno nagrajene višje strokovne šole, smo vprašali, kako je potekal njihov študij, kje so zaposleni in kaj svetujejo bodočim študentom. Urša Rakovič, študentka digitalnega marketinga in komerciale v… »

Spoznavanje Slovenije z virtualno vplivnico #video

SiolNET 29.01.2024
V katerem slovenskem kraju z nenavadnim imenom bi najraje živeli? Lois iz Siola se je tokrat lotila raziskovanja Slovenije in ugotovila, da imamo pri nas kar pester nabor zanimivih geografskih imen. Virtualna vsevednica se je odpravila na potep po… »

Zvezdnica s precej nenavadno razvado razburila sledilce #video

SiolNET 29.01.2024
Ameriška igralka in manekenka Jessica Biel je na svojem TikTok profilu delila svojo nenavadno razvado in z njo razhudila marsikaterega sledilca. 41-letna hollywoodska zvezdnica Jessica Biel je zaradi svojih prehrambenih navad, ki jih izvaja kar v… »

Postavni Grk, ki svetuje dragim damam

Dnevnik 29.01.2024
Grk Andreas Kundurakis, zvezda tiktoka in instagrama, podpira ženske, ki od svojih partnerjev pričakujejo draga darila. Sam meni, da to ni nadomestilo za ljubezen, temveč predvsem izkazovanje pozornosti ljubljeni osebi. Nič ni narobe, da ženska ne le… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem