Zagreb

Hrvaški zobozdravnik navdušuje Slovence: »Na tisoče jih je dobilo nove zobe«

Delo 03.04.2024
Slovenski pacienti najbolj zaupajo strokovnosti in kakovosti – to dokazuje neverjetna priljubljenost zagrebške klinike Ortoimplant Dental Spa. V Zagrebu slovi klinika, ki si je takšno priljubljenost v širši javnosti prislužila predvsem s posebnim… »

Hrvaški general širi skladišče derivatov v Zadru: bo Petrol še najemal pri njem?

Finance.si 03.04.2024
Neuradno: pogodbe o najemu v Zadru do poteka ne morejo spremeniti. Molčijo tudi v zvezi z dodatno naročenim pregledom pogodbe o najemu skladišč.… »

Ula Furlan: Vem, da je bila mami kar bomba

Necenzurirano 02.04.2024
Uloviti Mišo Molk in njeno hčer Ulo Furlan skupaj ni ravno preprosto. Čeprav je Miša lani šla v pokoj, ima polno novih delovnih izzivov, ki jo izpolnjujejo. Ula pa ni le delavna, temveč zaradi ljubezni tudi pogosto v Zagrebu. Ko pa ju imaš skupaj… »

Na Hrvaškem med tujimi gosti največ prenočitev v prvih treh mesecih ustvarili Slovenci

RTV Slovenija 02.04.2024
Na Hrvaškem so turisti med velikonočnimi prazniki ustvarili 120.000 prihodov in več kot 380.000 prenočitev. Od začetka leta do konca marca je bilo več kot 1,1 milijona prihodov in več kot tri milijone nočitev, med tujimi gosti je bilo največ… »

19-letna Vesna "samo" pogojno v zapor, ker ji iz Spara ni uspelo ukrasti za 100 evrov hrane

Necenzurirano 02.04.2024
Med ukradenimi izdelki so se znašle olive, hrenovke, puranji fileji in pašteta Argeta. Komaj 19-letna Vesna je za en teden pristala v preiskovalnem priporu, potem ko je iz trgovine Spar v Zagrebu v dveh primerih poskušala ukrasti živila v skupni… »

32-letna prostitutka pristala v preiskovalnem zaporu zaradi napada na policistko

Necenzurirano 31.03.2024
V Zagrebu je 32-letna ženska, mati treh otrok, ponovno pristala za rešetkami po tem, ko je napadla policistko med pridržanjem. Ovadena je zaradi poskusa prisile zoper uradno osebo, za kar ji grozi do pet let zapora. Ta incident je le eden izmed mnogih… »

Vuičeva bi šla v parlament

Dnevnik 30.03.2024
Hrvaška pevka Alka Vuica, ki se je leta 2022 pridružila največji opozicijski stranki na Hrvaškem SDP, se je zdaj vključila v bitko za mesto v hrvaškem saboru. Na parlamentarnih volitvah, ki bodo 17. aprila, bo njeno ime mogoče obkrožiti na seznamu… »

Nesreča: Takole sta končala na njivi

Zurnal24 28.03.2024
Med Drnovim in Čatežem je na avtocesti proti Zagrebu popoldne prišlo do prometne nesreče. Kot je razvidno iz fotografij, ki nam jih je poslal bralec, sta dva osebna avtomobila po nesreči končala izven vozišča na njivi, obe vozili sta precej… »

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

Necenzurirano 28.03.2024
Včeraj je v 88. letu starosti umrl Božidar Lapaine, ugledni hrvaški oblikovalec in arhitekt, član in eden od ustanoviteljev Hrvaškega oblikovalskega društva, poročajo hrvaški mediji. Božidar Lapaine se je rodil leta 1936 v Prijedoru. Leta 1961 je… »

Vloga gradbenega sektorja v zeleni tranziciji

Delo 27.03.2024
V gradbeništvu je treba vedno plansko razmišljati in strateško načrtovati. V gradbeništvu je treba vedno plansko razmišljati in strateško načrtovati, so med drugim poudarjali udeleženci prvega panela na slovensko-hrvaškem poslovnem forumu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem