Zagreb

Škandal! Slovenec sredi tekme odrinil delegata, ta padel kot pokošen

Zurnal24 pred 27 dnevi
Tekma je bila prekinjena po potezi nekdanjega slovenskega kapetana. Delegat je potreboval zdravniško pomoč. Derbi kroga lige za prvaka v hrvaški rokometni ligi med Nexejem in Zagrebom se ni zaključil tako, kot bi si vsi ljubitelji rokometa želeli… »

Krka rešena pred izpadom, Olimpija razbila Cibono

Dnevnik pred 30 dnevi
V 26., zadnjem krogu lige ABA je Cedevita Olimpija ugnala Cibono na gostovanju v Zagrebu. Krka jutri ob 19. uri gostuje pri Borcu iz Čačka. Sporne zadeve so razrešene, v ligi ABA bo v prihodnji sezoni 16 moštev, v letošnji ne bo izpadel nihče. To so… »

Cedevita Olimpija po zmagi v Zagrebu čaka na pomoč Igokee

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Liga ABA se bo razširila na 16 članov, kar pomeni, da v tej sezoni ne bo izpadel nihče oziroma da Krka ostaja med elito regionalnega tekmovanja. Zadnji krog se je začel z zanesljivo zmago Cedevite Olimpije v gosteh proti Ciboni (72:97). Ta konec tedna… »

Košarkarjem Krke bi lahko odleglo, vendar jim še ne more

Delo pred 30 dnevi
Skupščina ABA še enkrat potrdila širitev lige na 16 moštev, a vnovič brez podpore Partizana in Budućnosti. Cedevita Olimpija brez težav osvojila Zagreb. V nadaljevanju preberite: V uvodnem dvoboju zadnjega kola lige ABA so košarkarji Cedevite… »

Groza v Zagrebu: »Nekdo mi je ubil mamo«

Necenzurirano pred 30 dnevi
Zagreb sta danes zjutraj pretresla dva krvava zločina. V obeh primerih sta bili žrtvi ženski. Zagrebški policisti in kriminalisti so morali že navsezgodaj posredovati v stanovanju v četrti Maksimir. Kot poroča hrvaški portal Index.hr, se je iz… »

Na Hrvaškem cene nepremičnin močno navzgor

Dnevnik pred 30 dnevi
Pomanjkanje stanovanj je tudi na Hrvaškem eden od glavnih razlogov, da so se cene nepremičnin zvišale mnogo bolj kot drugod v Evropski uniji. Lani so se, kot razkrivajo najnovejši podatki državnega statističnega urada, cene stanovanjskih… »

Otrok poklical policijo: "Nekdo mi je ubil mamo"

Zurnal24 pred 30 dnevi
Zagrebška policija je potrdila, da so nekaj po osmi uri v enem od stanovanj našli žensko truplo. Nekaj ur pred tem so potrdili smrt še ene ženske, ki je bila ustreljena. Zagreb pretresata dva umora. Prvi umor se je zgodil okoli 7.25. Moški je… »

GROZLJIVKA V ZAGREBU: Ustreljena ženska podlegla poškodbam

Regional pred 31 dnevi
Do grozljivega zločina je prišlo danes zjutraj ob 7.25 v Zagrebu, kjer je moški po prvih podatkih v stanovanju ustrelil žensko. Slednja je zaradi poškodb umrla v bolnišnici, je sporočila zagrebška policija. Do streljanja je prišlo na območju… »

Olimpija dosegla novo dno, a še vedno upa na četrto mesto

Dnevnik pred 31 dnevi
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 18. uri v Zagrebu čaka zadnja tekma rednega dela lige ABA proti Ciboni. Krka jutri ob 19. uri gostuje v Čačku pri Borcu. Zadnji krog lige ABA bo za oba slovenska predstavnika še kako pomemben. Cedevita Olimpija v… »

Ne Cedevita Olimpija ne Krka ne odločata o svoji usodi

RTV Slovenija pred 31 dnevi
V zadnjem krogu rednega dela Lige ABA se košarkarji Cedevite Olimpije borijo za četrto mesto, ki v končnici prinaša prednost domačega parketa, Krka pa za obstanek med jadransko elito. Nenavadno je, da se vsaj tekme, ki neposredno odločajo o… »

Novice dneva »

V goreči hiši našli zoglenelo truplo

Zurnal24 pred 54 minutamiše 3 povezane

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred 4 uramiše 1 povezana

Dallas potrdil slabe novice, tako se bodo reševali

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Vreme: Delno jasno

Dnevnik pred 18 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem