Zagreb

#reportaža Hrvaška: Nič ne bi imeli proti, če bi bile vse volitve ob sredah

Dnevnik pred 18 dnevi
Dolge vrste čakajočih so zaznamovale sredino volilno dopoldne v Zagrebu. Prva volilna sreda v zgodovini Hrvaške je bila za ljudi dobrodošla, ker je prinesla dodaten dela prost dan, a vendar so številne službe, trgovine in podjetja delali kot… »

Hrvaški dobitnik olimpijske kolajne obsojen za posilstvo

Zurnal24 pred 19 dnevi
Na Hrvaškem zaradi posilstva pravnomočno obsodili olimpijca in nekdanjega poslanca HDZ. Hrvaško visoko kazensko sodišče je potrdilo sodbo županijskega sodišča v Veliki Gorici, ki je nekdanjega boksarja in poslanca HDZ Damirja Škara lani obsodilo… »

Občasno začne verjeti tudi v nekatere energije, s starši ima tihi dogovor

Delo pred 20 dnevi
Evropska šampionka v judu Andreja Leški o željah za bližnje prvenstvo stare celine v Zagrebu, OI v Parizu, simbolični uri, sanjah, vraževerju ... V nadaljevanju preberite: Kaj se vrhunski slovenski judoistki Andreji Leški prikazuje pred očmi, ko… »

Deset slovenskih judoistov na EP v Zagreb

RTV Slovenija pred 20 dnevi
"Tina Trstenjak je že dosegla dva zaporedna evropska naslova, zato za Slovenijo to ne bo nekaj novega, a zame bi bil to res lep dosežek," je pred EP-jem v Zagrebu povedala Andreja Leški, ki v kategoriji do 63 kg odkrito napoveduje boj za obrambo… »

KOPRČANKA ODKRITO V OBRAMBO NASLOVA: "Za Slovenijo to ne bo nekaj novega, a zame bi bil to res lep dosežek"

Regional pred 20 dnevi
Judoiste prihodnji teden od četrtka do nedelje v Zagrebu čaka evropsko prvenstvo. Med deseterico slovenskih predstavnikov bo tudi Andreja Leški, ki v kategoriji do 63 kg odkrito napoveduje boj za obrambo naslova. Andreja Leški "Evropsko prvenstvo je… »

Zagreb vmesna postaja na poti do olimpijskih iger v Parizu

Delo pred 20 dnevi
Na evropskem prvenstvu v hrvaški metropoli se bo konec tega meseca dokazovalo tudi deset slovenskih judoistov in judoistk. V Zagrebu se bo čez deset dni začelo evropsko prvenstvo v judu, na katerem bo moči merilo prav toliko slovenskih borcev in bork… »

ZAGREB PRIDE RAZKRIL GEJ POLITIKE: "Niso imeli pravice 'outati' tistih, ki tega niso storili sami"

Regional pred 20 dnevi
LGBTIQ+ združenje Zagreb Pride je minuli konec tedna objavilo vse domnevno istospolno usmerjene kandidate na prihajajočih parlamentarnih volitvah na Hrvaškem. Objava je naletela na ostre kritike v javnosti in med strokovnjaki, obsodilo pa jo tudi več… »

Kristian prevozil rdečo luč in s kombijem hudo zbil mamo z dojenčkom

Necenzurirano pred 21 dnevi
Na območju Zagreba se je julija 2019 zgodila huda nesreča, ki jo je povzročil neodgovoren voznik, huje pa sta poškodovala mamica in štirimesečni dojenček. Ta teden pa so v zasebni tožbi zdaj petletnemu otroku prisodili 7.500 evrov odškodnine. Po… »

Hrvaška barbika s svojo barbiko

Dnevnik pred 23 dnevi
Hrvaška pevka, vplivnica in ena najpodjetnejših glasbenic na Hrvaškem Maja Šuput redno nastopa, gostuje v televizijskih oddajah, snema oglase ter objavlja fotografije svoje družine in doma na družbenih omrežjih. Te dni pa je v Zagrebu predstavila… »

S "tragikomedijo o dveh malih moških v iskanju velikega očeta" zagon Pomladne izdaje

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Komedija Luksemburg, Luksemburg, film ukrajinskega režiserja Antonia Lukiča, dobitnik nagrade občinstva za najboljši film Mreže festivalov Jadranske regije, danes odpira njeno Pomladno izdajo. Za današnjo projekcijo v Kosovelovi dvorani Cankarjevega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem