Zagreb

Slovensko junakinjo Kajo malo zmotil le sodniški kriterij v korist Ukrajinke

Delo pred 10 dnevi
Kajzerjeva po treh letih spet evropska podprvakinja v judu. Če bi ji kdo pred tekmo ponudil srebrno kolajno, bi jo takoj vzela. V nadaljevanju preberite: Kako je včeraj na 73. evropskem prvenstvu v judu zablestela Kaja Kajzer, na kakšen način si je… »

Kaja Kajzer po letu 2021 spet evropska podprvakinja

Delo pred 11 dnevi
Judoistka Bežigrada si je na 73. evropskem prvenstvu v Zagrebu izbojevala srebrno kolajno v kategoriji do 57 kilogramov. Že uvodni dan 73. evropskega prvenstva v judu se slovenski tabor veseli prve kolajne. Z njo se bo okitila Ljubljančanka Kaja… »

Kaja Kajzer po treh letih spet srebrna na evropskem prvenstvu

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Kaja Kajzer se je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu uvrstila v finale kategorije do 57 kg, kjer je bila v podaljšku boljša nekdanja dvakratna svetovna prvakinja, Ukrajinka Darja Bilodid. 24-letna Ljubljančanka je bila srebrna že 2021 v Lizboni… »

Slovenija do nove kolajne, finale odločen po podaljšku

Zurnal24 pred 10 dnevi
Judoistka Kaja Kajzer na EP v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. Slovenska judoistka Kaja Kajzer je na evropskem prvenstvu v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. V finalu je po podaljšku izgubila z Ukrajinko Darjo Bilodid, nosilko olimpijske kolajne in… »

#video Zgodovinski dan za Hrvaško: »Prišli smo domov! Hrvaško nebo je od danes varnejše.«

Dnevnik pred 10 dnevi
Šest od skupno 12 večnamenskih bojnih letal Rafale je zgodaj popoldne pristalo na zagrebškem letališču Pleso. Pozdrav pilota kontroli letenja ob vstopu v hrvaški zračni prostor: Rafalei ušli u hrvatski zračni prostor: "Stigli smo kući." Više… »

SESTRAMA SE JE ZALOMIL POSEL S PROSTITUCIJO: Razočarani klienti so se razgovorili na policiji

Regional pred 10 dnevi
28-letnica in 33-letnica naj bi od leta 2017 v Zagrebu vodili donosen posel prostitucije. Preko Modrega oglasnika (Plavi oglasnik) naj bi stopili v kontakt z ženskami, s katerimi sta se dogovorili, da jima bosta poiskali kliente. Spolne usluge naj bi… »

Srbski izziv za slovensko šampionko

Delo pred 11 dnevi
Na 73. evropskem prvenstvu v judu se bo do sobote v Zagrebu dokazovalo deset Slovencev. Že danes na tatamiju Maruša Štangar, Kaja Kajzer in David Štarkel. V nadaljevanju preberite: Zakaj je pred najboljšimi judoisti na svetu izjemno težko obdobje… »

Celjski rokometaši pred 20 leti na vrhu Evrope

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Pred točno 20 leti so se rokometaši Celja Pivovarne Laško povzpeli na vrh Evrope. "Ob spominih iz tistega časa gredo kocine kar pokonci. Bila je res izjemna sezona," je povedal član zmagovite ekipe Uroš Zorman. Celjska ekipa je že v devetdesetih… »

Umrla je Sabira Hajdarević

Gorenjski glas pred 12 dnevi
V 87. letu se je v Kranju poslovila dolgoletna učiteljica petja in klavirja v Glasbeni šoli Kranj, mezzosopranistka Sabira Hajdarević. Kranj – Ljubezen do glasbe jo je prevzela že v otroških letih v rodni Zenici, kjer je prepevala v šolskem zboru… »

Brutalna kazen za odličnega slovenskega rokometaša

Zurnal24 pred 12 dnevi
Bezjaku kar 12-mesečna prepoved. Slovenski rokometaš Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja, je sporočil disciplinski sodnik Hrvaške rokometne zveze… »

Novice dneva »

Izrael pozval k evakuaciji 100.000 civilistov

Mladina pred eno uroše 4 povezane

Zdravka ustrelil ljubosumni partner, nato si sam sodil

Zurnal24 pred 56 minutamiše 1 povezana

Novinarji stavkajo proti politizaciji

Mladina pred 32 minutamiše 1 povezana

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem