Zagreb

Slovenski as do odmevne zmage v Zagrebu, iztiril ga ni niti zaplet s tekmecem

Delo pred 25 dnevi
Vrhunski novomeški borec Sašo Vorkapić je na spektaklu Golden Fight 4 prepričljivo premagal Hrvata Karla Kedveša. Vrhunski slovenski borec Sašo Vorkapić je slavil odmevno zmago na prireditvi Golden Fight 4 v Zagrebu. V tamkajšnjem glavnem dvoboju… »

Velenjčani stopili v bran nekdanjemu članu

Dnevnik pred 25 dnevi
Pri slovenskem rokometnem prvoligašu Gorenju iz Velenja so stopili v bran njihovemu nekdanjemu rokometašu Marku Bezjaku, ki mu na Hrvaškem zaradi vpletenosti v incident na tekmi med Našicami in Zagrebom grozi dosmrtna izključitev iz rokometa… »

Marku Bezjaku po udarcu grozi konec kariere

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Na Hrvaškem odmeva rokometni incident, katerega glavni akter je 37-letni slovenski rokometaš Marko Bezjak. Ta je na nedeljskem derbiju med Nexejem iz Našic in Zagrebom ob odhodu s parketa udaril in poškodoval delegata na srečanju. V nedeljo sta se… »

BMW in Rimac družno nad Kitajce

Zurnal24 pred 25 dnevi
BMW in Rimac Technology sta sklenila dolgoročno partnerstvo pri razvoju in izdelavi tehnologij visokonapetostnih baterij. Sedež bo v Zagrebu, hrvaško podjetje pa se tako iz nišnih produktov seli v velikoserijsko proizvodnjo. Rezultati sodelovanja med… »

Vinski festival v predoru pod Zagrebom

Dnevnik pred 25 dnevi
Glavno mesto naše južne sosede bo od petka, 12. aprila, do nedelje, 14. aprila, gostilo Zagreb Underground Wine & Walk festival pod zemljo. Ja, prav ste prebrali, dogodek bo potekal v predoru Grič, ki so ga zgradili pred 79 leti, med drugo svetovno… »

V Zagrebu razstava Kleindienstovih "antiarkadij", magičnih krajin, ki odstirajo vse plasti sveta

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Pred zagrebškim občinstvom se predstavlja Staš Kleindienst, eden najvidnejših slovenskih slikarjev srednje generacije, ki je dosegel nekaj, kar uspe le redkim: s svojimi krajinami nagovarja vse – kritike, galeriste, zbiralce in ljubitelje umetnosti… »

Bezjaku grozi konec kariere

Dnevnik pred 26 dnevi
Na Hrvaškem odmeva rokometni incident, katerega glavni akter je 37-letni slovenski rokometaš Marko Bezjak. Ta je na nedeljskem derbiju med Nexejem iz Našic in Zagrebom ob odhodu s parketa celo udaril in poškodoval delegata na srečanju. Grozi mu celo… »

Slovencu po incidentu na Hrvaškem grozi celo konec kariere

Zurnal24 pred 26 dnevi
Po navedbah hrvaških kolegov bi ga po najhujšem scenarij lahko doletela tudi doživljenjska prepoved igranja rokometa. Na Hrvaškem odmeva rokometni incident, katerega glavni akter je 37-letni slovenski rokometaš Marko Bezjak. Ta je na nedeljskem… »

NOVI RADARJI BLIZU NAS: Merili bodo hitrost, pa tudi ... (FOTO)

Regional pred 26 dnevi
Hrvaška policija po vsej državi postavlja nove kamere za nadzor prometa. Načrtovana je postavitev 111 ohišij in 37 novih kamer, od katerih so nekatere že nameščene po Zagrebu, ki je dobil največ novih lokacij za spremljanje prometnih ureditev… »

Škandal! Slovenec sredi tekme odrinil delegata, ta padel kot pokošen

Zurnal24 pred 27 dnevi
Tekma je bila prekinjena po potezi nekdanjega slovenskega kapetana. Delegat je potreboval zdravniško pomoč. Derbi kroga lige za prvaka v hrvaški rokometni ligi med Nexejem in Zagrebom se ni zaključil tako, kot bi si vsi ljubitelji rokometa želeli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem