Povezane novice

Juventus z novo zmago spet bližje Interju

SiolNET 14.01.2024
Na zadnji tekmi 20. kroga italijanske prve lige je Juventus s 3:0 premagal Sassuolo in se vodilnemu Interju znova približal na dve točki. Dušan Vlahović je v 37. minuti zadel še drugič, končni rezultat pa je v 89. postavil Federico Chiesa. Tretji… »

Vinicius s hat-trickom Real Madridu prinesel 13. zvezdico

RTV Slovenija 14.01.2024
Nogometaši madridskega Reala so letošnji zmagovalci španskega superpokala. V finalu, ki je bil odigran v Riadu v Savdski Arabiji, so na el clasicu s 4:1 premagali Barcelono. Junak srečanja je bil napadalec Vinicius Junior. Za nogometaše s Santiaga… »

Enosmerni Clasico tokrat poskrbel za prvo lovoriko v sezoni

Zurnal24 14.01.2024
Realu španski superpokal. Nogometaši madridskega Reala so zmagovalci španskega superpokala. V finalu zaključnega turnirja, ki ga je gostil savdski Rijad, so premagali Barcelono s 4:1 (3:1). Za Real je to 13. naslov v tem tekmovanju, Barca je ostala… »

Elsnerjev Le Havre odličen proti Lyonu, Parižani zanesljivi v Lensu

SiolNET 14.01.2024
Vodilni PSG na zadnji tekmi 18. kroga francoskega prvenstva z 2:0 premagal Lens in se še utrdil na vrhu prvenstvene lestvice. Le Havre, ki ga vodi Luka Elsner, pa se je danes doma pomeril z Lyonom in ga premagal s 3:1. Že v soboto je Reims v gosteh… »

Lovrić zadel in podal za remi Udineseja v Firencah

RTV Slovenija 14.01.2024
Nogometaši Udineseja so v 20. krogu italijanskega prvenstva v gosteh remizirali s Fiorentino (2:2). Slovenski reprezentant Sandi Lovrić je bil osrednja osebnost dvoboja, v 10. minuti je dosegel gol, v 73. minuti pa je podal Florianu Thauvinu. Po zaslugi… »

Slovenski reprezentant osrednja osebnost dvoboja

Delo 14.01.2024
Sandi Lovrić je bil med junaki tekme italijanskega nogometnega prvenstva v metropoli Toskane. Nogometaši Udineseja so v 20. kolu italijanskega prvenstva v gosteh iztržili neodločen izid s Fiorentino (2:2). Slovenski reprezentant Sandi Lovrić je bil… »

Madriskemu Realu nova lovorika

Delo 14.01.2024
Nogometaši Barcelone so v finalu španskega superpokala doživeli visok poraz. Nogometaši madridskega Reala so zmagovalci španskega superpokala. V finalu zaključnega turnirja, ki ga je gostil Riad, so danes s 4:1 (3:1) odpravili Barcelono. Za Real je… »

Realu visoka zmaga na el clasicu v Savdski Arabiji, Vinicius Junior trikrat v polno

SiolNET 14.01.2024
Real Madrid je na el clasicu v savdski Arabiji s 4:1 premagal Barcelono in osvojil španski super pokal. Za Real je to 13. naslov v tem tekmovanju, Barca je ostala pri prejšnjih 15. Sportal Realu se je v finalu pridružila Barcelona, obeta se El Clasico… »

Realovci s hat-trickom Viniciusa v superpokalu nadigrali Barcelono

Dnevnik 14.01.2024
Nogometaši madridskega Reala so zmagovalci španskega superpokala. V finalu zaključnega turnirja, ki ga je gostil savdski Rijad, so danes premagali Barcelono s 4:1 (3:1). Za Real je to 13. naslov v tem tekmovanju, Barca je ostala pri prejšnjih 15… »

Spodrsljaj Girone, ki je kljub temu (začasno) skočila na vrh

SiolNET 14.01.2024
Medtem ko večina ljubiteljev španskega nogometa danes pogleduje v Savdsko Arabijo, kjer se bosta v večernem finalu superpokala v el clasicu pomerila Barcelona in Real Madrid, se na španskih zelenicah nadaljuje tudi boj v la ligi. Girona, ki je bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem