Šport

Nika Prevc znova najboljša Slovenka

Zurnal24 08.03.2024
Nika Prevc za začetek norveške turneje v kvalifikacijah sedma. Norveška smučarska skakalka Eirin Maria Kvandal (126,5 točke) je bila najboljša v kvalifikacijah za prvo tekmo norveške turneje na Holmenkollnu. Na sobotno tekmo svetovnega pokala so se… »

Peter Prevc: "Morda bi še enkrat razmislil in se odločil drugače, če ..."

Zurnal24 06.03.2024
Peter Prevc je pred odhodom na norveško turnejo "Raw Air" še enkrat spregovoril za medije. Vse bolj se bliža napovedani konec izjemne kariere smučarskega skakalca Petra Prevca. Do konca sezone ga pred dnevom D, ko bo pred domačimi navijači v Planici… »

ANCELOTTIJU GROZI ZAPORNA KAZEN: Špansko državno blagajno naj bi prikrajšal za milijon evrov

Regional 06.03.2024
Špansko tožilstvo je danes zahtevalo štiri leta in devet mesecev zaporne kazni za trenerja španskega nogometnega kluba Reala Madrida, Carla Ancelottija. Ta davčnemu uradu domnevno ni prijavil dohodkov, poroča francoska tiskovna agencija AFP… »

Šeško in kolegi namučili Real, na koncu jih je ustavila tudi prečka

Zurnal24 06.03.2024
Real in Manchester City naslednja četrtfinalista. Nogometaši Reala iz Madrida ter Manchester Cityja so naslednji četrtfinalisti lige prvakov. Prvi so po remiju z 1:1 ter skupnim izidom 2:1 izločili Leipzig slovenskih nogometašev Benjamina Šeška in… »

Luka Dončić izbran za igralca meseca v zahodni konferenci lige NBA

Delo 05.03.2024
Za 25-letnega Ljubljančana je to četrto priznanje za igralca meseca v karieri po novembru 2019, februarju 2022 in decembru 2022. Slovenskega košarkarskega asa Luko Dončića so izbrali za igralca meseca v zahodni konferenci lige NBA. Zvezdnik moštva… »

Poraz Gorenja za slovo od Evrope

RTV Slovenija 05.03.2024
Rokometaši Gorenja so v zadnjem krogu drugega dela Evropske lige na svojem parketu izgubili proti Skjernu iz Danske s 24:29. Velenjčani so že pred to tekmo ostali brez možnosti za napredovanje. Velenjčani so dvoboj začeli podobno slabo kot tistega z… »

Znana prva četrfinalista

Zurnal24 05.03.2024
PSG in Bayern prva četrtfinalista lige prvakov. Znana sta prva četrtfinalista nogometne lige prvakov. To sta po povratnih tekmah osmine finala postala Paris Saint-Germain, ki je v gosteh pri Realu Sociedadu zmagal z 2:1, in Bayern, ki je doma ugnal… »

Bayern rešuje sezono

Dnevnik 04.03.2024
Na prvih povratnih tekmah osmine finala lige prvakov bo Lazio danes v Münchnu proti Bayernu branil prednost z 1:0 s prve tekme, PSG pa v San Sebastianu z 2:0 proti Realu Sociedadu. Ko je Bayern čakal na prvo tekmo osmine finala lige prvakov, je verjel… »

Evenepoel že v uvodni etapi preizkušal potrpljenje Rogliča

RTV Slovenija 03.03.2024
Dirka Pariz–Nica se je začela z razgibano etapo v okolici Les Mureauxa (157,7 km), ki jo je v ciljnem sprintu večje skupine dobil Olav Kooij (Visma). Primož Roglič je svojo prvo dirko za novo ekipo Bora Hansgrohe končal v času zmagovalca na 17… »

LeBron James postavil zgodovinski mejnik, bolj se je veselil Nikola Jokić

Delo 03.03.2024
LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo doseženih 40.000 točk. LA Lakers vseeno s porazom proti Denverju. LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem