Šport

Laurance je zmagovalec pete etape, Pogačar zaprt v šprintu; jutri spet na zmago

Delo 22.03.2024
Francoski kolesar Axel Laurance je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji. Tadej Pogačar je zasedel 31. mesto in ostaja v skupnem vodstvu. Francoski kolesar Axel Laurance (Alpecin-Deceuninck) je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji. Na trasi od… »

Lara Gut do tretjega globusa sezone, po dveh letih slavila Ledecka

Delo 22.03.2024
Zadnji superveleslalom sezone je v Saalbachu dobila Ester Ledecka, Lara Gut Behrami pa težje od pričakovanj potrdila mali kristalni globus. V Saalbachu se je končala sezona superveleslalomistk, po skoraj dveh letih je v svetovnem pokalu znova slavila… »

Ugoden žreb za Zormanovo reprezentanco

Delo 21.03.2024
Slovenski rokometaši se bodo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2026 v Skandinaviji merili s Severno Makedonijo, Litvo in Estonijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je dobila tekmece v kvalifikacijah za nastop na EP 2026, ki ga bodo… »

Anže Kopitar s 1200 točkami do novega mejnika

RTV Slovenija 21.03.2024
Ob visoki zmagi hokejistov Los Angelesa nad Minnesoto je Anže Kopitar presegel mejo 1200 točk in s tem postal 52. igralec v zgodovini, ki je v Ligi NHL prišel do tega mejnika. Kapetan Kraljev je jubilejno točko dosegel v 15. minuti s podajo Kevinu… »

Nika Prevc: »Zelo dolgo in težko sem čakala ta dan!«

Dnevnik 21.03.2024
Z dodatno tekmo v dolini pod Poncami se je zaključil svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Večtisočglava množica je pozdravila veliki kristalni globus Nike Prevc. »Zelo dolgo in težko sem čakala ta dan. Izjemno lepo je dvigniti veliki… »

NZS zavrnil pritožbo vijoličastih; NK Maribor: "Bizaren zapis o epilogu"

RTV Slovenija 20.03.2024
Pritožba Maribora ni uspela in po odločitvi komisije za pritožbe je dokončno začela veljati kazen, ki jo je Maribor prejel zaradi incidenta na tekmi v Murski Soboti. Tekma je registrirana s 3:0 za Muro, NK Maribor je dolžan 25 tisoč evrov. Komisija… »

Umrl je fant Arine Sabalenke, prve letošnje zmagovalke za veliki slam

Delo 19.03.2024
Drugo najboljšo teniško igralko na lestvici WTA je smrt srčnega izbranca, nekdanjega hokejista Konstantina Koljcova, ujela v ZDA v Miamiju. Zmagovalko prvega letošnjega velikega slama v Avstraliji in drugouvrščeno na teniški lestvici ATP Arina… »

Peter Prevc v Vikersundu mojstrsko letel na antibiotikih

RTV Slovenija 19.03.2024
Pred skakalci je še zadnje dejanje zime – finale svetovnega pokala v Planici, ki bo zaradi slovesa Petra Prevca nekaj posebnega. Najuspešnejši slovenski orel vseh časov ima nekaj težav z zdravjem, a bo pripravljen za letalnico bratov Gorišek… »

Dubaju pričakovano zelena luč za ligo ABA

Delo 19.03.2024
Potem ko je klub iz ZAE obogatil ponudbo, regionalna košarkarska sezona 2024/25 s 16 moštvi, kar je lahko dobra vest za Krko. V nadaljevanju preberite: Kar je košarkarska javnost pričakovala že prejšnji teden, se je uresničilo danes. Skupščina… »

V olimpijski vasi bodo razdelili 300.000 kondomov

RTV Slovenija 19.03.2024
Omejitve zaradi koronavirusa so končane, Pariz 2024 bo med športniki tako spodbujal tudi ljubezen. V ta namen bodo v olimpijski vasi podelili 300.000 brezplačnih kondomov. Športniki bodo šele v olimpijski vasi v Parizu znova "zaživeli" normalno, saj… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem