Šport

Nika Križnar tretja v Trondheimu, Nika Prevc peta

Dnevnik 12.03.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar (255,2 točke), vodilna po prvi seriji tretje tekme norveške turneje na srednji skakalnici v Trondheimu, je na koncu zasedla tretje mesto. Zmagala je domačinka Eirin Maria Kvandal (256) pred Avstrijko Evo… »

Luka Dončić blesti v rekordnem slogu, vendar lahko igra še bolje

Delo 12.03.2024
Slovenskemu asu ob zmagi nad Chicagom le »navaden« trojni dvojček in nekaj več počitka pred pomembnimi dvoboji. V nadaljevanju preberite: Dosežki Luke Dončića v ligi NBA so tako izjemni in stanovitni, da imajo včasih primesi absurdnega. Ob zadnji… »

Udinese do velikih treh točk v Rimu ob vrnitvi Bijola

RTV Slovenija 11.03.2024
Nogometaši Lazia so zadnjo tekmo 28. kroga italijanskega prvenstva izgubili proti Udineseju z 1:2. Videmčani so vpisali četrto zmago na prvenstvu in se povzpeli na 13. mesto lestvice. Sandi Lovrić je na rimskem Olimpicu odigral vso tekmo, Jaka Bijol… »

Roglič "zmrznil" med dirko: "Z veseljem bi mu posodila toplo odejo s kavča"

Zurnal24 10.03.2024
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič na zadnji etapi dirke Pariz-Nica ni imel svojega dne, to je razlog. Primož Roglič se je v zadnjo etapo dirke Pariz-Nica podal s šestega mesta in potihoma še upal na uvrstitev na zmagovalni oder, toda na… »

Na Holmenkollnu spet težave zaradi vetra, Nika Križnar najdaljša v kvalifikacijah

Dnevnik 10.03.2024
Organizatorji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na slovitem Holmenkollnu imajo tudi danes precej težav z vetrom, ki je na več kot eno uro raztegnil izpeljavo kvalifikacij pred nedeljsko tekmo skakalk. Nika Križnar je na koncu zasedla tretje… »

Bearman v Džidi ukradel pozornost zmagovalcu Verstappnu

RTV Slovenija 09.03.2024
Max Verstappen (Red Bull) je suvereno dobil dirko formule ena za VN Savdske Arabije v Džidi. Vodil je od začetka do konca, njegova zmaga nikoli ni bila ogrožena. Drugi je bil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji Charles Leclerc (Ferrari)… »

Grozljive posledice: amputirali že 12 ljudi, število še narašča

Zurnal24 09.03.2024
Brutalno nizke temperature na tekmi ameriške lige NFL so imele resne posledice za nekatere obiskovalce. Tekma končnice lige ameriškega nogometa NFL med Kansas City Chiefs in Miami Dolphins se je za več navijačev, ki so 13. januarja kljub izjemnemu… »

Olimpija ni izkoristila spodrsljaja Celjanov

Delo 09.03.2024
Derbi 25. kola 1. SNL med Celjem in Mariborom brez zmagovalca. Remi tudi med Muro in Olimpijo. Rogaški derbi z dna lestvice. Derbi 25. kola Prve lige Telemach med vodilnimi Celjani in tretjeuvrščenimi Mariborčani je postregel z bolj ali manj… »

Dončić s petim trojnim dvojčkom v nizu popeljal Dallas do zmage

Dnevnik 08.03.2024
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić v severnoameriški ligi NBA niza izjemne predstave. Na domači tekmi njegovih Dallas Mavericks proti Miami Heat mu je uspel še peti zaporedni trojni dvojček z vsaj 30 točkami. Dončić je tokrat zbral 35… »

Lanišek se je vrnil, Peter Prevc znova pri vrhu

Zurnal24 08.03.2024
Peter Prevc je še enkrat potrdil, da je v izjemni formi. S kvalifikacijami se je na slovitem Holmenkollnu nad Oslom začela norveška turneja Raw Air. Na sobotno tekmo za svetovni pokal smučarskih skakalcev se je uvrstilo vseh pet Slovencev, najboljši… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem