Šport

Španci slavijo Jana Oblaka, zablestel v ključnem trenutku

Zurnal24 13.03.2024
S tekmama v Madridu in Dortmundu se je dopolnila četrtfinalna zasedba Lige prvakov. Madridski Atlético z Janom Oblakom v vratih je po porazu 1:0 v gosteh proti Interju na povratni tekmi slavil z 2:1, kar je srečanje zavleklo v podaljške in nato še v… »

Jan Oblak eden od junakov dramatičnega večera v Madridu

Delo 13.03.2024
Zadnja sta se pridružila četrtfinalistom lige prvakov Borussia Dortmund in Atletico Madrid. Žreb v petek v Nyonu. Nogometaši madridskega Atletica, za katerega je uspešno branil slovenski vratar Jan Oblak, ter Borussie Dortmunda so dopolnili… »

PETER ZNOVA NA PRAGU ZMAGE: Drugi še v Trondheimu (FOTO)

Regional 12.03.2024
Slovenski as Peter Prevc (280 točk), ki se bo prihodnji teden po finalu v Planici poslovil od smučarskih skokov, v svetovnem pokalu niza uspehe. Enaintridesetletnik je na srednji skakalnici v Trondheimu zasedel drugo mesto in za manj kot točko (0,9)… »

Luka Dončić blesti v rekordnem slogu, vendar lahko igra še bolje

Delo 12.03.2024
Slovenskemu asu ob zmagi nad Chicagom le »navaden« trojni dvojček in nekaj več počitka pred pomembnimi dvoboji. V nadaljevanju preberite: Dosežki Luke Dončića v ligi NBA so tako izjemni in stanovitni, da imajo včasih primesi absurdnega. Ob zadnji… »

Udinese do velikih treh točk v Rimu ob vrnitvi Bijola

RTV Slovenija 11.03.2024
Nogometaši Lazia so zadnjo tekmo 28. kroga italijanskega prvenstva izgubili proti Udineseju z 1:2. Videmčani so vpisali četrto zmago na prvenstvu in se povzpeli na 13. mesto lestvice. Sandi Lovrić je na rimskem Olimpicu odigral vso tekmo, Jaka Bijol… »

Roglič "zmrznil" med dirko: "Z veseljem bi mu posodila toplo odejo s kavča"

Zurnal24 10.03.2024
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič na zadnji etapi dirke Pariz-Nica ni imel svojega dne, to je razlog. Primož Roglič se je v zadnjo etapo dirke Pariz-Nica podal s šestega mesta in potihoma še upal na uvrstitev na zmagovalni oder, toda na… »

Na Holmenkollnu spet težave zaradi vetra, Nika Križnar najdaljša v kvalifikacijah

Dnevnik 10.03.2024
Organizatorji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na slovitem Holmenkollnu imajo tudi danes precej težav z vetrom, ki je na več kot eno uro raztegnil izpeljavo kvalifikacij pred nedeljsko tekmo skakalk. Nika Križnar je na koncu zasedla tretje… »

Bearman v Džidi ukradel pozornost zmagovalcu Verstappnu

RTV Slovenija 09.03.2024
Max Verstappen (Red Bull) je suvereno dobil dirko formule ena za VN Savdske Arabije v Džidi. Vodil je od začetka do konca, njegova zmaga nikoli ni bila ogrožena. Drugi je bil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji Charles Leclerc (Ferrari)… »

Več navijačev v ligi NFL po tekmi na amputacije zaradi ozeblin

Dnevnik 09.03.2024
Tekma končnice lige ameriškega nogometa NFL med Kansas City Chiefs in Miami Dolphins se je za več navijačev, ki so 13. januarja kljub izjemnemu mrazu prišli spodbujat svoje moštvo, v nadaljevanju spreobrnila v zdravstveno kalvarijo. Zaradi ozeblin… »

Šoštarič Karič v 84. minuti poskrbel za delitev točk na štajerskem derbiju

RTV Slovenija 09.03.2024
Nogometaši Maribora so na tekmi 25. kroga Prve lige Telemach naredili uslugo Olimpiji, potem ko so remizirali na gostovanju pri vodilnem Celju, bilo je 1:1. Prvouvrščena ekipa Prve lige Telemach je zašla v krč: najprej je Celje izgubilo pri Domžalah… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem