Šport

Udinese do velikih treh točk v Rimu ob vrnitvi Bijola

RTV Slovenija 11.03.2024
Nogometaši Lazia so zadnjo tekmo 28. kroga italijanskega prvenstva izgubili proti Udineseju z 1:2. Videmčani so vpisali četrto zmago na prvenstvu in se povzpeli na 13. mesto lestvice. Sandi Lovrić je na rimskem Olimpicu odigral vso tekmo, Jaka Bijol… »

Etapa Evenepoelu, dirka proti soncu pa Američanu Jorgensonu

RTV Slovenija 10.03.2024
Zadnja etapa v neposredni okolici Nice je kot običajno na "žagi" prinesla dramatičen preobrat. 24-letni Američan Matteo Jorgenson je slekel rojaka in osvojil 82. dirko Pariz–Nica. Primož Roglič ni ohranil stika s kapetani in je skupno končal kot… »

Križnarjeva z daljavo dneva, Prevčeva daleč od najboljših

Zurnal24 10.03.2024
Niki Križnar daljava kvalifikacij za nedeljsko tekmo na Holmenkollnu. Organizatorji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na slovitem Holmenkollnu imajo tudi danes precej težav z vetrom, ki je na več kot eno uro raztegnil izpeljavo kvalifikacij… »

Med prvim in drugim že po drugi dirki 15 točk razlike

Zurnal24 09.03.2024
Znova dominacija Red Bulla, nova zmaga Verstappna. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni svetovni prvak je po zmagi na uvodni preizkušnji v Bahrajnu slavil tudi na… »

Tudi najbolj vročekrvni navijači so zaradi mraza ostali brez prstov

Delo 09.03.2024
Januarski dvoboj končnice v ameriškem nogometu med moštvoma Kansas City Chiefs in Miami Dolphins pri -20 stopnij Celzija je sprožil zdravstveno kalvarijo. Tekma končnice lige ameriškega nogometa med Kansas City Chiefs in Miami Dolphins se je za več… »

Olimpija ni izkoristila spodrsljaja Celjanov

Delo 09.03.2024
Derbi 25. kola 1. SNL med Celjem in Mariborom brez zmagovalca. Remi tudi med Muro in Olimpijo. Rogaški derbi z dna lestvice. Derbi 25. kola Prve lige Telemach med vodilnimi Celjani in tretjeuvrščenimi Mariborčani je postregel z bolj ali manj… »

Dončić s petim trojnim dvojčkom v nizu popeljal Dallas do zmage

Dnevnik 08.03.2024
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić v severnoameriški ligi NBA niza izjemne predstave. Na domači tekmi njegovih Dallas Mavericks proti Miami Heat mu je uspel še peti zaporedni trojni dvojček z vsaj 30 točkami. Dončić je tokrat zbral 35… »

Peter in Nika Prevc od Slovencev najbolje odprla norveško turnejo

Delo 08.03.2024
Kvalifikacije smučarskih skakalcev in skakalk na Holmenkollnu sta v svojo korist odločila Norvežanka Eirin Maria Kvandal in Avstrijec Daniel Huber. NorveskaTurneja Foto Dk IgdV Oslu so smučarski skakalci in skakalke opravili s kvalifikacijami, s… »

Nika Prevc znova najboljša Slovenka

Zurnal24 08.03.2024
Nika Prevc za začetek norveške turneje v kvalifikacijah sedma. Norveška smučarska skakalka Eirin Maria Kvandal (126,5 točke) je bila najboljša v kvalifikacijah za prvo tekmo norveške turneje na Holmenkollnu. Na sobotno tekmo svetovnega pokala so se… »

Prevc: Glede konca kariere si ne bom premislil

Dnevnik 06.03.2024
Pred smučarskimi skakalci je že zadnji del sezone z norveško turnejo od 8. do 17. marca in finalom svetovnega pokala na letalnici v Planici. Pred finalom svetovnega pokala od 21. do 24. marca na letalnici v Planici smučarske skakalce čaka še… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem