Šport

Ugoden žreb za Zormanovo reprezentanco

Delo pred 29 dnevi
Slovenski rokometaši se bodo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2026 v Skandinaviji merili s Severno Makedonijo, Litvo in Estonijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je dobila tekmece v kvalifikacijah za nastop na EP 2026, ki ga bodo… »

Anže Kopitar s 1200 točkami do novega mejnika

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Ob visoki zmagi hokejistov Los Angelesa nad Minnesoto je Anže Kopitar presegel mejo 1200 točk in s tem postal 52. igralec v zgodovini, ki je v Ligi NHL prišel do tega mejnika. Kapetan Kraljev je jubilejno točko dosegel v 15. minuti s podajo Kevinu… »

Nika Prevc: »Zelo dolgo in težko sem čakala ta dan!«

Dnevnik pred 30 dnevi
Z dodatno tekmo v dolini pod Poncami se je zaključil svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Večtisočglava množica je pozdravila veliki kristalni globus Nike Prevc. »Zelo dolgo in težko sem čakala ta dan. Izjemno lepo je dvigniti veliki… »

NZS zavrnil pritožbo vijoličastih; NK Maribor: "Bizaren zapis o epilogu"

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Pritožba Maribora ni uspela in po odločitvi komisije za pritožbe je dokončno začela veljati kazen, ki jo je Maribor prejel zaradi incidenta na tekmi v Murski Soboti. Tekma je registrirana s 3:0 za Muro, NK Maribor je dolžan 25 tisoč evrov. Komisija… »

Žalostna vest: umrl je 42-letni partner izjemne tenisačice

Necenzurirano pred 31 dnevi
Nekdanji beloruski hokejist Konstantin Kolcov je umrl, so sporočili iz hokejskega kluba Salavat Julajev, kjer je 42-letni Kolcov opravljal delo pomočnika glavnega trenerja. Kolcov je od leta 2021 partner Arine Sabalenke, trenutno druge tenisačice na… »

Peter Prevc v Vikersundu mojstrsko letel na antibiotikih

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Pred skakalci je še zadnje dejanje zime – finale svetovnega pokala v Planici, ki bo zaradi slovesa Petra Prevca nekaj posebnega. Najuspešnejši slovenski orel vseh časov ima nekaj težav z zdravjem, a bo pripravljen za letalnico bratov Gorišek… »

Dubaju pričakovano zelena luč za ligo ABA

Delo pred 31 dnevi
Potem ko je klub iz ZAE obogatil ponudbo, regionalna košarkarska sezona 2024/25 s 16 moštvi, kar je lahko dobra vest za Krko. V nadaljevanju preberite: Kar je košarkarska javnost pričakovala že prejšnji teden, se je uresničilo danes. Skupščina… »

Športnikom bodo podelili 300.000 kondomov, alkohola ne bodo točili

Zurnal24 pred 31 dnevi
Snovalci olimpijskih iger v Parizu pričakujejo, da bo med športniki v olimpijski vasi zelo živahno tudi izven tekmovališč. Mladim z vsega sveta, ki se bodo borili za olimpijska odličja, bodo zato zagotovili dobrih 300.000 brezplačnih kondomov… »

Alcaraz drugič zapored v finalu ugnal Medvedjeva in napovedal naskok na "sončni dvojček"

RTV Slovenija 17.03.2024
Carlos Alcaraz je v finalu turnirja serije 1000 v Indian Wellsu ugnal Daniila Medvedjeva s 7:6 in 6:1. Španec je ubranil naslov v kalifornijski puščavi in osvojil prvi turnir pa lanskem Wimbledonu. 20-letnik je lani v finalu ugnal Medvedjeva s 6:3 in… »

V nedeljo le ena tekma v Vikersundu za ženske, Nika Prevc pred skupno zmago

RTV Slovenija 16.03.2024
Sobotna tekma skakalk na letalnici v Vikersundu je bila zaradi vetra in sneženja zvečer dokončno odpovedana. V nedeljo bo zgolj ena tekma, kar pomeni, da samo diskvalifikacija lahko prepreči, da Nika Prevc ne bi osvojila velikega kristalnega globusa… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem