Arhiv novic 03.01.2023

Ustanovitelj kriptoimperija FTX se je na sodišču izrekel za nedolžnega

24ur 03.01.2023
Nekdanji direktor propadle borze kriptovalut FTX je zanikal obtožbe, da je ogoljufal stranke in vlagatelje, ter se izrekel za nedolžnega glede trditev, da je vzel vplačila strank FTX za financiranje svojega drugega podjetja, Alameda Research, kupoval… »

Kdaj greš pa ti v pokoj, kolega?

Delo 03.01.2023
Medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu: Spodbujanje sožitja je nujno za odpravljanje stereotipov med generacijami. Generacije starejših in mlajših v delovnih okoljih so si edine, da mladi bolje obvladujejo tehnologijo in so bolj vneti za nova… »

Res niste nič krivi, dragi kolegi?

Mladina 03.01.2023
Bi morala politika zdravnikom res priznati, da je kriva za razpad slovenskega zdravstva? Upokojena ginekologinja dr. Mateja Kožuh Novak se je v javnem pismu odzvala na trenutno najbolj žgočo temo v Sloveniji – zdravstvo. Njeno pismo, ki ga je… »

Vzljubite zajtrk

Slovenske novice 03.01.2023
Najpomembnejši obrok v dnevu naj bi vseboval kombinacijo ogljikovih hidratov, vlaknin, beljakovin in nujnih maščob. Čeprav se nam ob jutrih po navadi mudi in marsikdo preskoči zajtrk ali morda samo spije kavo, je mogoče z malce dobre volje in… »

Bralka opozarja: to, kar se mi je zgodilo na facebooku, lahko privede do številnih prepirov

Slovenske novice 03.01.2023
Izgleda, kot da je komentirala objave, ki pa jih v resnici ni. "Njeni" komentarji so bili zelo žaljivi. Naša bralka nas je opozorila na neprijetnost, ki se ji je primerila na družbenem omrežju Facebook. Kot je napisala, so se med komentarji njenih… »

Novi zdrs delnic Tesle, ker ni dosegla načrtovanih prodajnih rezultatov

Finance.si 03.01.2023
Tokrat je Tesla postregla zgolj s proizvodnimi in prodajnimi številkami, čez slabe tri tedne bo objavila tudi poslovne rezultate za lansko zadnje četrtletje Ameriška družba za proizvodnjo električnih avtov Tesla je v zadnjem četrtletju 2022 kupcem… »

Mesto v BiH dobilo krožišče. Posnetki nasmejali tisoče ljudi.

Zurnal24 03.01.2023
Mesto Teslić je bogatejše za krožišče, v katerem pa se vozniki še nikakor ne znajdejo. V mestu Teslić v Bosni in Hercegovini so pred nekaj dnevi namenu predali novo krožišče. Čeprav naj bi bila pridobitev za voznike dobra vest, saj s tem… »

Novo leto je začel z zloveščim razkritjem

Delo 03.01.2023
Nekdanji nogometaš Olimpije, Kopra in Gorice, Hrvat Bojan Knežević, bo danes operiral tumor na modih. Nekoč je bil veliki up zagrebškega Dinama, ki je že okusil ligo prvakov in pri 19 letih igral proti Juventusu, Sevilli ter Lyonu, potem je kariera… »

Film tedna: Krojač

RTV Slovenija 03.01.2023
Komična drama. Kaj se zgodi, ko se prvič zaljubiš, a ne v mladih letih, temveč šele pri petdesetih letih? Film je zgodba o osamljenem, ekscentričnem krojaču, ki se ne znajde v običajnem svetu in družbi, zato se umakne v podstrešne prostore… »

Obletnica izida berila za obudo in omiko slovenskega duha

Celje.info 03.01.2023
Na današnji dan je leta 1850 v Celju izšla prva številka leposlovnega lista Slovenska čbela. Tednik Slovenska čbela, “berilo za obudo in omiko slovenskega duha”, je bil prvi leposlovno-poučni list v slovenskem jeziku. Izhajal je v Celju med 3… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem