Arhiv novic 03.01.2023

Vivo X80 Lite 5G: dostojni tekmec srednjega razreda

SiolNET 03.01.2023
Nekaj mesecev za tem, ko je kitajski proizvajalec vivo predstavil svoj trenutno najzmogljivejši telefon X80 Pro, je na našo celino prišla njegova cenovno prilagojena različica Lite, ki meri na tržno verjetno najzahtevnejši (a obenem tudi najbolj… »

Nastanitev za turiste, ki jemlje dih: lebdeči šotori sredi gora #foto

SiolNET 03.01.2023
V Združenih arabskih emiratih načrtujejo novo osupljivo turistično atrakcijo. V gorah pri mestu Šardža, tretjem največjem mestu v Združenih arabskih emiratih, nameravajo odpreti edinstveno turistično nastanitev, poimenovano The Floating Retreat… »

Znani obraz s TV-zaslonov žaluje: Brez tebe, moja draga Miša, nič ne bo več enako

Slovenske novice 03.01.2023
Nekdanji voditelj iz programa RTV Slovenija Janko Šopar je sporočil žalostno novico. Pride čas, ko se razidemo, a upanje, da se bomo ponovno srečali, ostaja. Svojo bolečino ob izgubi ljubljene je z javnostjo delil Janko Šopar, nekdanji voditelj iz… »

Paketno silvestrovanje v Podčetrtku

Kozjansko 03.01.2023
V Podčetrtku so ob Silvestrovem pripravili dve druženji, eno za najmlajše in eno v t.i. absolutni kategoriji. Ob drsališču, kjer je tudi sicer živahno dogajanje, so tako dvakrat nazdravili novemu letu. Odrasli so to lahko storili z županovo penino… »

Mesto v BiH-u dobilo krožišče, a nastal kaos, ker ne zna nihče voziti v njem

RTV Slovenija 03.01.2023
Bosansko mesto Teslić je v središču dobilo prvo krožišče, ki je, nesluteno, postalo pravi hit v BiH-u in regiji. Kar je pritegnilo posebno pozornost, je ravnanje voznikov, ki se ne znajdejo najbolje v krožišču, saj nanje preprosto niso vajeni. V… »

Podražitev bencina, dizla in kurilnega olja

Goriški portal 03.01.2023
Opolnoči so se podražili bencin, dizel in kurilno olje. 95-oktanski bencin se je podražil za 3,4 centa na 1,276 evra, dizel pa za 1,6 centa na 1,483 evra za liter. Za liter kurilnega olja je potrebno odšteti dva centa več, tako da sedaj cena za liter… »

Nekdanjega večnega kitajskega optimista tožba

Finance.si 03.01.2023
Ši je skrenil z začrtane poti. Politična ekonomija avtokracije je z ledenim tušem temeljito ohladila vse, ki smo bili nekoč zagrizeno optimistični zagovorniki Kitajske. Večino zadnjih 25 let sem bil nepoboljšljiv optimističen zagovornik Kitajske… »

Vlada v kriznem času snuje enega največjih izvršilnih aparatov v zgodovini Evrope

Nova 24TV 03.01.2023
Z dnem uveljavitve novega zakona o vladi zakona je štirim dosedanjim ministrom prenehala funkcija. (Foto: STA) Vlada Roberta Goloba v najbolj neprimernem času snuje enega največjih izvršilnih aparatov v zgodovini Evrope – čeprav je marsikdo… »

Mesec pravi, da delamo vedno več – statistika pa kaže drugače

Nova 24TV 03.01.2023
Luka Mesec pravi, da delamo vedno več. Statistika pa jasno kaže, da delamo manj. (Foto: STA) Minister za delo Luka Mesec je napovedal, da bo 30-urni delovnik, ki je bil ena izmed zaobljub vlade, kmalu zakonsko urejen. Čeprav Mesec trdi, da delamo vedno… »

Na silvestrovo v Berlinu številni napadi na reševalne službe, policijo in gasilce

Nova 24TV 03.01.2023
Foto: zajetje zaslona/Bild “To silvestrovo smo doživeli res žalosten vrhunec: imel sem občutek, da so nas resnično hoteli hudo poškodovati ali celo ubiti,” se je glasil vznemirljiv stavek berlinskega policista, ki za soljudi vsak dan tvega svoje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem