Arhiv novic 03.01.2023

Zakaj je pomembno razstrupiti telo po praznikih?

Slovenske novice 03.01.2023
Enotnega mnenja smo, da smo med prazniki spet pretiravali s hrano in pijačo. Komaj smo čakali, da se vse skupaj konča in da svoje telo spet spravimo v »normalen tek«. Vsakdo, ki si lahko privošči več in boljšo hrano, potem, moramo priznati, v… »

Tesli visoka globa zaradi nerealnih podatkov o dosegu in prihrankih

Finance.si 03.01.2023
Južnokorejski varuh konkurence je ameriško Teslo oglobil za dva milijona evrov zaradi zavajanja kupcev s podatki o dosegu, prihrankih in moči polnjenja lastne polnilne mreže. Tesla je pretiravala z oglaševanimi podatki o dosegu električnih… »

Sosed sosedu: »Umirite dojenčka ... ne želim ga po cele dneve poslušati, kako se dere!«

Slovenske novice 03.01.2023
To in še več je zapisal sosed v bloku nekomu, ki se mu je dojenček veliko jokal. Tale novička bi spadala v rubriko Saj ni res, pa je, če bi jo imeli. Ampak če se malo zamislimo, je sporočilo, ki ga je dobil stanovalec bloka, ki je nedavno dobil… »

Omejevanje jedrskih arzenalov je vse težje

Delo 03.01.2023
Obnovitev dialoga med Washingtonom in Moskvo je ključni pogoj za ohranitev strateškega ravnovesja. Med največjimi izzivi letošnjega in prihodnjih let bo preprečevanje nadaljnjega krhanja režima nadzora nad jedrskim orožjem, ki se je izoblikoval po… »

Novi davki za Norvežane: brez pretresa ali nova realnost?

SiolNET 03.01.2023
Norveška je z naskokom vodilna država pri uvajanju električnih avtomobilov, ti pa bi lahko prodajo novih vozil popolnoma prevzeli že leta 2025. Lani so bili štirje od petih prodanih avtomobilov v povprečju že električni, nekaj skrbi pa trgovcem… »

Ali naša jetra res zaploskajo, ko nehamo piti alkohol

Slovenske novice 03.01.2023
Kaj se zgodi z vašimi jetri, ko prenehate piti alkohol? V šali najraje rečemo, da zaploskajo, ko namesto alkohola zaznajo brezalkoholno pijačo. Ne, ne govorimo o letnih zaobljubah, ampak o tem, kako so naša jetra lahko poškodovana zaradi… »

Določili pomemben dan: napoved najcenejše tesle?

SiolNET 03.01.2023
Tesla bo v začetku marca izpeljala t. i. dan za investitorje, kjer naj bi razpravljali tudi o novi platformi svojih avtomobilov. Je v ozadju že dolgo pričakovana napoved novega Teslinega manjšega avtomobila? Avtomoto Nov rekord Tesle: prvi čez… »

Ford mustang mach 1: ko vsa družina vriska od pospeškov

Finance.si 03.01.2023
Razposajeni vikend z legendo iz časov atmosferskih motorjev in ročnih menjalnikov »A si ga videl?« je zahrzal moj 12-letni sin, ko sva hodila ob cesti. Poblisnil sem po koloni pločevine, ki se je rinila skozi semafor, in ravno še ujel tiste tri… »

FOTO: Svetlolaska ob Putinu sumljivo poznana

Svet24 03.01.2023
Tekom let se določeni obrazi začno ponavljati. A kakšna je njihova prava vloga? Vojakinja, ki se je znašla v novoletni poslanici ruskega predsednika Vladimirja Putina, je že bila fotografirana z njim: kot prodajalka sladoleda, ribička, faranka… »

Deset izbranih: videi Kena Blocka z več kot milijardo ogledov

SiolNET 03.01.2023
Zapuščina Kena Blocka se meri v milijardah ogledov na YouTubu, predvsem pa v navdihu in neizmerni energiji, ki jo je delil z vsemi. Izpostavljamo le deset Blockovih videov. Ken Block je bil že od mladosti velik navdušenec nad relijem, ki sicer v ZDA… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem