Arhiv novic 04.01.2023

Zdravnik s petimi urami na teden v ambulanti za neopredeljene do še ene plače

Finance.si 04.01.2023
Koliko teh ambulant bo dejansko zaživelo, je odvisno tudi od tega, kako zadovoljni bodo zdravniki s ponujenim, sicer visokim plačilom 121 evrov bruto bruto oziroma 80 evrov neto na uro. V Zdravstvenem domu Ljubljana (ZDL) so napovedali, da naj bi s… »

Kaj nam govorita Joc in Urška: folklorna debata o nečem velikem in usodnem

Finance.si 04.01.2023
Folklorna debata Joc-Urška je pravzaprav odsev renesanse industrijske politike po vsem svetu. Ne trg, država postaja bog in batina. Urška Klakočar Zupančič, predsednica državnega zbora, spet ni zamudila priložnosti, da nam popestri življenje, to… »

Žalostna zgodba: Babica ostala sama z 10-mesečnim vnukom

Zurnal24 04.01.2023
Ostala je sama z 10-mesečnim vnukom. Po družbenih omrežjih se je razširila žalostna zgodba starejše gospe, ki je ostala sama z 10-mesečnim vnukom. Otrokova mati je namreč umrla, njegov oče pa zanj ni sposoben skrbeti, je pojasnila babica. Za… »

Žalski policisti našli kolo. Je vaše?

SiolNET 04.01.2023
Žalski policisti hranijo najdeno kolo znamke Leader Fox črno-bele barve. Kdor ga pogreša, naj se z dokazili o lastništvu oglasi na Policijski postaji Žalec. Novice Pirotehnika poškodovala tri osebe, policija prosi za pomoč pri preiskavi nesreče… »

Boston je dobil pravo porcijo od Oklahome, Antetokounmpo do rekorda kariere

SiolNET 04.01.2023
V noči na sredo so bile v ligi NBA na sporedu le tri tekme. Najboljša ekipa lige Boston Celtics je gostovala pri Oklahomi in nepričakovano visoko izgubila. Liga NBA, 2. januar Sportal V Stožicah se obeta veliki spektakel z Dončićem in Antetokounmpom… »

Trener Newcastla razjasnil dvome o prihodu Cristiana Ronalda

SiolNET 04.01.2023
Nogometašem Newcastla, ki ga poganja savdski kapital, gre v tej sezoni v angleškem prvenstvu imenitno. Trenutno zasedajo tretje mesto, ki omogoča druženje z evropsko elito v ligi prvakov. Trener Eddie Howe je z varovanci v tej sezoni izgubil le… »

Novo iz VW: že letos v Slovenijo, taka bo notranjost

SiolNET 04.01.2023
Volkswagen bo v ZDA prvič pokazal obrise svojega novega modela, to bo električni ID.7. Avtomoto Več kot sto novih: ti letos pripeljejo v Slovenijo #foto Novi ID.7 bo za Volkswagen šele drugi globalni električni model s platforme MEB (po ID.4), sicer… »

Italija: Našli so truplo 18-letnega dekleta, ki naj bi ga družina umorila, ker se ni želelo poročiti

RTV Slovenija 04.01.2023
Lani je Italijo pretresla zgodba o dekletu pakistanskega rodu, ki naj bi jo ubili člani njene družine, ker ni želela dogovorjene poroke v Pakistanu. Zdaj so oblasti njeno truplo, ki so ga našli novembra, identificirale na podlagi njenega zobovja… »

Kljub vojni in sankcijam slovenska uvoz in izvoz v Rusijo največja do zdaj

Finance.si 04.01.2023
Raziskali smo, zakaj je eksplodiral uvoz in kaj smo uvažali, pa tudi, zakaj se je povečal tudi izvoz in kako je bilo v celotni EU Od 24. februarja lani, ko je Rusija napadla Ukrajino, EU proti napadalcu uvaja gospodarske sankcije in članice poziva k… »

V prejšnji sezoni na Ptuju med najdražjem ogrevanjem v Sloveniji

Spodnje Podravje 04.01.2023
Kot poročajo na Net-tv.si je bilo v prejšnji kurilni sezoni daljinsko ogrevanje na Ptuju med najdražjimi v državi. Kot so že takrat napovedovali v Javnih službah Ptuj, so se lotili posodobitve kotlovnice, s katero so menjali glavni energent. Odslej… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem