Arhiv novic 04.01.2023

Princ Harry ustrelil velikega kozla

Svet24 04.01.2023
Vojvoda sussekški trdi eno, poznavalci na Otoku pa drugo. Princ Harry je namignil, da njegova odtujena družina ni pokazala želje po spravi. Seveda je v mislih imel očeta, britanskega kralja Karla III., in starejšega brata, princa Williama. Vojvoda… »

Kralji tudi z golom Kopitarja do zmage nad Dallasom

Delo 04.01.2023
Los Angeles Kings so dobili veliki obračun zahodne konference z ekipo Dallas Stars, ki so se ji še dodatno približali na lestvici z zmago s 3:2. Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan v severnoameriški ligi NHL vodi slovenski as Anže… »

Horoskop za sredo, 4. januarja

Necenzurirano 04.01.2023
Sonce je v kozorogu, Luna je v dvojčkih. OVEN – Sredo bo zaznamovala prijetna povezava med Venero in Jupitrom. Pod vplivom Lune v dvojčkih boste radovedni in klepetavi. Dobre volje boste in optimistični. BIK – Luna v sosednjih dvojčkih bo… »

Napoli padel v Milanu, slovenski obračun brez zmagovalca

Delo 04.01.2023
Nogometaši v italijanski serie A so po svetovnem prvenstvu v Katarju v sredo odigrali prve tekme državnega prvenstva. Na sporedu celotno kolo. Vrhunec 16. kola je bil že vnaprej rezerviran za spopad Interja in Napolija na San Siru. Vodilni in še… »

Cedevita Olimpija iz Partizana pripeljala Gregorja Glasa in ga posodila v Mornar

RTV Slovenija 04.01.2023
Slovenski košarkar Gregor Glas je novi košarkar Cedevite Olimpije. 21-letni branilec v zmajevo gnezdo prihaja iz beograjskega Partizana. Do konca sezone bo sicer posojen v Bar k Mornarju. S slovenskimi prvaki je podpisal dvoletno pogodbo, se bo pa klubu… »

V jašku ujetega vietnamskega dečka razglasili za mrtvega

SiolNET 04.01.2023
Desetletnega vietnamskega dečka, ki je bil od sobote ujet v jašku znotraj votlega betonskega stebra, globoko pod gradbiščem mostu v južni provinci Dong Thap, so lokalne oblasti danes razglasile za mrtvega, poroča francoska tiskovna agencija AFP… »

Novo ime v tekmi za novega Bonda

SiolNET 04.01.2023
Glavna producentka filmov o Jamesu Bondu ima menda novega favorita za vlogo slavnega tajnega agenta – to je angleški igralec Aaron Taylor-Johnson. Na seznamu kandidatov, ki bi po Danielu Craigu lahko stopili v čevlje Jamesa Bonda, se je znašel še en… »

Kosovski Srbi napovedali protest: Smo talci Vučićeve politike

SiolNET 04.01.2023
Kosovski Srbi za ponedeljek napovedujejo protest v Severni Mitrovici zaradi nezadovoljstva s politiko srbskega predsednika Aleksandra Vučića do Kosova, je napovedal organizator protesta Ivan Miletić za srbski časnik Danas. "Smo talci Vučićeve… »

Cene zemeljskega plina v Evropi najnižje po februarju 2022

Dnevnik 04.01.2023
Cene zemeljskega plina v Evropi se še naprej znižujejo. Po zadnjih podatkih je na londonski borzi ICE za zemeljski plin z nizozemskega vozlišča TTF za dobavo februarja treba odšteti manj kot 750 dolarjev za 1000 kubičnih metrov, kar se je zgodilo… »

Anže Lanišek in Žiga Jelar z ožjimi dresi kot tekmeci

Dnevnik 04.01.2023
Velikost dresov je trenutno vroča tema razprav na novoletni turneji. »Veliko smo delali na izboljšavah in nastavitvah opreme, torej dresih, smučeh, čevljih ...« je glavni trener Norveške, Avstrijec Alexander Stöckl, pojasnjeval skrivnosti zmag… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem