Arhiv novic 04.01.2023

Aktualne zaposlitve na Kozjanskem in Obsotelju ter v Celju z okolico: vzdrževalec, receptor, knjigovodja, učitelj, …

Kozjansko 04.01.2023
Na območju Kozjanskega in Obsotelja in Celja z okolico je na voljo veliko različnih delovnih mest. Za vas smo izbrali najbolj zanimiva delovna mesta. Preverite, če je katero od spodnjih delovnih mest pisano na kožo ravno vam in se hitro prijavite… »

Republikancem tudi v četrto ni uspelo, oglasil se je Trump

SiolNET 04.01.2023
Republikancem tudi v današnjem četrtem krogu volitev ni uspelo izbrati naslednika demokratke Nancy Pelosi na čelu 435-članskega predstavniškega doma kongresa, kjer imajo po vmesnih volitvah tesno večino z 222 glasovi. Za potrditev mandata je… »

Rusinje množično rojevajo v Argentini

Svet24 04.01.2023
Argentina je ena redkih držav, kjer Rusi ne potrebujejo vize, tam rojeni otrok pa avtomatsko dobi argentinsko državljanstvo, ki odpira veliko več mej kot ruski. V Argentini je v porastu porodni turizem: lani so noseče Rusinje začele množično… »

GROŽNJE Z EKSTREMNIMI VREMENSKIMI RAZMERAMI: Tako energetsko krizo izkoriščajo Američani in Britanci

Regional 04.01.2023
Leto 2022 so zaznamovali številni izredni vremenski dogodki - od rekordnih vročinskih valov do obsežnih poplav, ki so pustošili po različnih državah in celinah. Tudi napovedi za naprej so črnoglede. Po napovedih znanstvenikov bodo tovrstni dogodki… »

TA VESELI DAN V DRUŽINI PRIMOŽA ROGLIČA: Srečni očka včeraj sporočil, da je Lev dobil bratca

Regional 04.01.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je včeraj dobil drugega otroka. Kot je sporočil na družbenih omrežjih, sta se z ženo Loro razveselila še enega sina. Prvi sin se je paru rodil leta 2019. "Leto se je komaj začelo, ti pa že lahko… »

Občane šokiral popolnoma rdeč potok. Kaj se dogaja?

Slovenske novice 04.01.2023
Preverili smo na celjski policijski upravi. Na upravi za zaščito in reševanje so poročali, da so v sredo dopoldan v Začretu občani opazili, da je potok Ložnica povsem rdeče barve. Gasilci PGE Celje so skupaj s policisti pregledali območje ter… »

Kavaški klan: oba prevoznika sta vse zanikala

Dnevnik 04.01.2023
V okviru predobravnavnih narokov v postopku zoper domnevne člane slovenske celice mednarodne hudodelske združbe kavaški klan so pred sodnika včeraj stopili še trije obtoženi. Tudi tokrat nihče ni priznal krivde. Danes bo pred sodnika stopil tudi… »

Eva Urevc do nove najboljše uvrstitve na razdalji

Primorske 04.01.2023
Slovenska smučarska tekačica Eva Urevc je na novoletni turneji pokazala novo odlično predstavo. Na 20 kilometrov dolgi zasledovalni tekmi v prostem slogu v Oberstdorfu je še za dve mesti izboljšala uvrstitev z desetkilometrske preizkušnje v… »

Evroliga kaznovala Crveno zvezdo - Campazzo na prisilnem počitku

RTV Slovenija 04.01.2023
Vodstvo Evrolige je kaznovalo Crveno zvezdo s plačilom 25.000 evrov in prepovedjo registracije novih košarkarjev in trenerjev do 28. februarja. Vzrok so zamude pri izplačilih zdajšnjim in nekdanjim igralcem in pošiljanje netočnih podatkov o… »

Želje koroške družine: voziček in logoped za malega Matjaža

Necenzurirano 04.01.2023
Začetek novega leta bi bil za prvošolčka iz Slovenj Gradca in njegove starše ter tri bratce veliko bolj spodbuden, če jih ne bi tako bremenile skrbi, kako sedem let staremu fantku omogočiti vse, kar bi mu koristilo pri premagovanju zahtevnih izzivov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem