Arhiv novic 06.01.2023

Jubilejna Jazbina je tu

Slovenske novice 06.01.2023
Izšla je že deseta številka slovenske gamerske revije. Ciniki bi rekli: kdo bi si mislil, da bo na slovenskem trgu zaživela in preživela še ena revija ... In to še tako nišna, bi rekel kdo drug. A videoigre so gigantski posel, večji od svetovne… »

Ambulante za neopredeljene: v Mariboru se je javilo 48 zdravnikov

24ur 06.01.2023
Prve ambulante za neopredeljene paciente naj bi zaživele že prihodnji teden, vendar še ni uradno znano, koliko zdravnikov se je javilo za delo. Neuradno naj bi bilo zanimanje precejšnje. Ljubljanski zdravnik koncesionar Boštjan Hostnik, ki je… »

"S fantom sem bila gola cel dan. To sem se naučila ..."

Zurnal24 06.01.2023
Amanda je s partnerjem bila cel dan in noč gola. Ugotovila je, da sta tako postala bolj intimna in iskrena drug z drugim. Amanda Chatel, ameriška novinarka, ki se osredotoča na seks, odnose, duševno zdravje in pravice žensk, je izkusila, kako je… »

Po šoku sledila hitra streznitev

Delo 06.01.2023
Jakov Fak z 12. mesta z lepim izhodiščem v sobotno zasledovanje. V nadaljevanju preberite: Drugi dan pokljuške prireditve za svetovni pokal je glede slovenske bere privabil več zadovoljstva med domače privržence. Kako je svoj nastop ocenil… »

Povprečna izkušnja na simbolu ekscesa

Delo 06.01.2023
Po letenju s falconom si je bilo težko predstavljati, da bi bil kdorkoli pripravljen tvegati politični kapital za tako vsakdanje doživetje. V nadaljevanju preberite: Prvo vkrcanje na falcon spremljajo visoka pričakovanja, ki pa zelo hitro padejo na… »

Od "kralja rocka" do Tine Turner: največje uspešnice, ki so pravzaprav priredbe

RTV Slovenija 06.01.2023
Nekatere skladbe svoj trenutek slave doživijo komaj takrat, ko jih v svojem slogu priredijo drugi glasbeniki. Včasih izvirne izvedbe izzvenijo zaradi priljubljenosti priredb, spet druge zaradi njih znova oživijo. Skladbe, ki so zmožne lomiti žanrske… »

59. Zlato lisico odpira Tessa Worley, Ana Bucik s številko 20

RTV Slovenija 06.01.2023
Jasne noči so prinesle prepotrebno ohladitev v Kranjski Gori, kjer bodo lahko izvedli oba veleslaloma za 59. Zlato lisico, ki pa ne domuje več v Mariboru, temveč na podkorenski strmini. Začetek prve vožnje ob 9.30, druge pa ob 12.30. Prenos na TV SLO… »

Januarja bo Alexander Gadjiev nastopil v Berlinu

RTV Slovenija 06.01.2023
Slovensko-italijanski pianist Alexander Gadjiev, ki je letošnji dobitnik nagrade Prešernovega sklada, bo 20. januarja nastopil v nemški prestolnici. V Kühlhausu bo izvedel izbor Chopinovih preludijev in Slik z razstav Modesta Musorgskega. Koncertu bo… »

Pogled za nazaj in nov začetek

Svet24 06.01.2023
Čeprav nikoli ne smete zanemariti spremljanja svojih osebnih financ, je konec leta ali začetek novega leta pravi čas, da pregledate svoj proračun, naložbeni portfelj in finančne odločitve. Tako preverite, ali ste na dobri poti, da dosežete svoje… »

IMSI-lovilec kot nesojeni policijski pripomoček

Dnevnik 06.01.2023
Poskus ustrezne uzakonitve uporabe IMSI-lovilca za lovljenje podatkov mobilnih telefonov se ni posrečil, policijska oprema pa je vmes postala zastarela. Zdaj že razvpiti IMSI-lovilec, ki deluje kot lažna bazna postaja, s pomočjo katere lahko policija… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem