Arhiv novic 06.01.2023

Gospod Dakar odstopil, Mulec trpel, a junaško končal etapo

SiolNET 06.01.2023
Luciano Benavides je dobil zaradi dežja skrajšano šesto etapo relija Dakar, ki se je končala v Rijadu. Med motoristi, med katerimi je letos vsako etapo dobil drugi dirkač, je na 28. mestu ciljno črto prečkal Toni Mulec, drugi Slovenec na reliju… »

Pirc Musarjeva: Za dobro Slovenk in Slovencev sem pripravljena garati vsak dan

SiolNET 06.01.2023
"Pričakovanja vseh teh, ki so dali glas zame, in ne nazadnje tudi tistih, ki ga niso, so seveda velika in tega se zavedam. Ampak sem pripravljena za dobro Slovenk in Slovencev, državljank in državljanov, prebivalk in prebivalcev garati res čisto vsak… »

Ash Barty pričakuje prvega otroka

RTV Slovenija 06.01.2023
Nekdanja najboljša tenisačica na svetu, Ashleigh Barty je sporočila, da pričakuje hčerko. Skupaj z možem Garryjem Kissickom sta veselo novico sporočila na družbenih omrežjih. Nekdanja številka ena svetovnega tenisa Ash Barty je sporočila, da… »

Popolna novost: se nam obetajo ogrevani varnostni pasovi?

SiolNET 06.01.2023
Pred 64 leti je Volvo kot prvi v avtomobil vgradil tritočkovni varnostni pas, ki je vse do danes osnovna in najpomembnejša varnostna stvar v avtomobilu. Čeprav se v več kot šestih desetletjih praktično ni spremenil, so nekateri proizvajalci vanj… »

Sporočilo ob koncu tedna: Odprite se novemu življenju

Slovenske novice 06.01.2023
In tudi možnostim, ki vas čakajo, ter se premaknite naprej z močjo, radovednostjo, veseljem in modrostjo. Vse v vas se zdaj uravnava z božanskim načrtom, ki se razkriva. Morda vas celo okoliščine silijo, da naredite korak, za katerega še ne veste… »

Gasilcem požar uničil dom (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
Zgorel večji del gasilskega doma PGD Vrsnik. Prosijo za pomoč pri obnovi. Da nesreča nikoli ne počiva, so se tokrat, tik pred božičem, prepričali tudi gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Vrsnik, ki so kot vsi njihovi tovariši v… »

To se zgodi, ko ženska ne seksa

Slovenske novice 06.01.2023
Odsotnost telesne ljubezni se na ženskem telesu odraža na različne načine. Tako kot reden seks prinaša številne pozitivne učinke na žensko telo, tako ima seksualna suša kar nekaj neljubih posledic. Poglejte, kaj se dogaja z ženskim telesom… »

Kaj se dogaja v Belorusiji?

24ur 06.01.2023
Medtem ko se srditi boji nadaljujejo na vzhodu Ukrajine, pa se ukrajinske enote pripravljajo tudi na drugih obmejnih območjih, predvsem na severu. Rusija je namreč v Belorusijo, severno sosedo Ukrajine, poslala več vlakovnih kompozicij s tanki in… »

Mavrične barve dvignile prah: Black Eyed Peas razburili politike

Slovenske novice 06.01.2023
Skupina Black Eyed Peas z mavričnimi trakovi na Poljskem razburila politike. Na Poljskem je ob začetku leta izbruhnila polemika zaradi poteze ameriške glasbene skupine Black Eyed Peas, ki je med posebno silvestrsko oddajo poljske televizije izkazala… »

Neznanca je med hudo snežno nevihto rešila gotove smrti

Slovenske novice 06.01.2023
Američanka je med snežnim metežem naletela na premraženega 64-letnika. Oblačila, ki so mu primrznila na kožo, je morala najprej segreti s sušilnikom za lase. Huda snežna nevihta, ki je prejšnji mesec zajela ameriško zvezno državo New York in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem