Arhiv novic 06.01.2023

Destinacije, kamor bi po mnenju CNN morali potovati letos

SiolNET 06.01.2023
Množici izborov najboljših destinacij, ki jih ob prehodu v novo leto tradicionalno objavljajo razni mediji, se je pridružil tudi seznam, ki ga je sestavil ameriški CNN. Po skoraj treh letih bolj ali manj strogih omejitev za turiste po vsem svetu bomo… »

Žiga Turk: Pa srečnega in zdravega!

SiolNET 06.01.2023
Včeraj so se v civiliziranem svetu končali božični prazniki – božič, novo leto in dan Gospodovega razglašenja. Tretjega pri nas ne praznujemo, si pa zato vzamemo dva dni za menjavanje koledarja. Podobno kot v Belorusiji. Nov koledar pomeni, da je… »

Turk bo čez nekaj let na prostosti, Romanino življenje pa je končano

Slovenske novice 06.01.2023
Borutu Turku za smrt partnerice Romane Muhič 13 let zapora. Njen oče Brane: To je sramota za naše sodstvo. Pred slabimi tremi leti je na Potoku pri Novem mestu, v stanovanju, kjer je prebivala s svojima tri in pet let starima otrokoma, ugasnilo… »

Zakaj jesti bučna semena

Slovenske novice 06.01.2023
Ne le meso buč, za zdravje so koristna tudi njihova semena. Kaj storite z bučnimi semeni, potem ko se pogostite z bučo? Če jih sicer zavržete, raje spremenite svoje navade, kajti semena teh jesenskih lepotic vsebujejo veliko za zdravje koristnih… »

Kako preprečiti prehitro nalaganje prahu

Slovenske novice 06.01.2023
S preprostim razpršilom preprečite, da bi se na vašem pohištvu prehitro nabrale prašne obloge. Včasih se zdi brisanje prahu nesmiselno delo, saj se na čistih površinah hitro naberejo nove obloge in je treba vajo ponoviti. Na srečo obstaja način… »

Kseniji Kranjec grozi zapor?! Tekmovalka Sanjskega moškega pravi, da je dobila tožbo (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
»Vse skupaj sem še podkrepila z najboljšimi odvetniki.«. Oglasila se nam je resničnostna zvezdnica Ana Pusovnik, ki je očitno dobila tožbo proti drugi resničnostni zvezdnici Kseniji Kranjec. »Tožila sem jo za grožnje, ustrahovanje in materialno… »

Pahor ne bo posebni odposlanec vlade, a hudega mu ne bo. Pripada mu vse to ...

Slovenske novice 06.01.2023
Nekdanjemu predsedniku eno leto pripadajo nadomestilo plače, pisarna in sodelavca, vozilo z voznikom, varovanje. O tem, kaj bo po izteku mandata počel nekdanji predsednik republike Borut Pahor, smo že večkrat pisali. Tudi sam je v nekaj intervjujih… »

Plače pomočnic vzgojiteljic sramotno pod minimalno. S peticijo zbirajo podpise za dvig prihodka

Slovenske novice 06.01.2023
Tako želijo podpreti njihov boj za zvišanje plač. »V vrtcu delam, ker me delo z otroki dejansko veseli, seveda ne delam tega zaradi denarja. Po 10 letih zaposlitve imam še vedno doplačilo do minimalne plače. Večina potem pravi, pa zamenjaj… »

Policija pridrvela in štirim osebam odvzela prostost (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
Opravljenih je bilo več hišnih preiskav. Policisti Policijske postaje Ptuj so v sodelovanju s policisti drugih policijskih postaj in kriminalisti SKP PU Maribor na podlagi odredb sodišča v četrtek opravili več hišnih preiskav na območju Ptuja… »

Kangler se je javil iz bolnišnice: Dobro so me poflikali (VIDEO)

Slovenske novice 06.01.2023
Pohvalil je osebje in oskrbo. December mariborskemu politiku Francu Kanglerju ni najbolj naklonjen. Pristal je namreč v bolniški postelji in praznike preživel v ležečem položaju. »Zdravje je največje bogastvo,« je na družbenih omrežjih zapisal… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem