Arhiv novic 06.01.2023

Oče pogrešane 14-letnice sporočil novico, vendar ostaja skrivnosten (VIDEO)

Slovenske novice 06.01.2023
Najstnico so našli, več informacij pa ne more izdati. Pred 11 dnevi je v javnosti zakrožila informacija, da je 14-letna A. M. pogrešana. Iskalne akcije pa je medtem že konec, na družbenih omrežjih se je oglasil dekličin oče in sporočil, da je s… »

Po izgubljenih 123 kilogramih je danes tekmovalec šova videti tako (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
Aleš Hrvatin je dramatično spremenil svoje življenje. Se še spomnite Aleša Hrvatina? Simpatičnega tekmovalca šova The Biggest Loser? Leta 2017 je v televizijski šov vstopil z več kot 220 kilogrami in se pred očmi celotne Slovenije podal v boj s… »

Kako pravilno izberemo pancerje in smučarske palice

Slovenske novice 06.01.2023
Tudi če boste kupili najboljše smuči in ste odličen smučar, morate vsaj toliko pozornosti, časa in denarja nameniti tudi smučarskim čevljem. Dober smučarski čevelj je osnova za to, da boste lahko iz smuči izvabili najboljše, kar je v njih… »

Na slovenskih cestah umrlo 85, na primorskih 10 ljudi

Primorske 06.01.2023
Samo pet žrtev več kot v prvem koronskem letu 2020 so lani terjale slovenske ceste. 85 mrtvih je drugi najboljši rezultat v zgodovini naše države, kar vse navdaja z optimizmom. Na cestah severne Primorske je lani umrl le en človek, na cestah… »

Polnočni požar v Bučah (dopolnjeno)

Kozjansko 06.01.2023
Ob 00.20 je v Bučah, občina Kozje, zagorel delovni stroj pod gospodarskim poslopjem. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so požar pričeli gasiti občani, nato pa so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Buče in… »

Boho chic poroka Ane Roš

Primorske 06.01.2023
Kuharska mojstrica Ana Roš se je na silvestrovo in svoj 50. rojstni dan poročila s poslovnežem Urbanom Stojanom, s katerim sta se spoznala šele oktobra in se usodno zaljubila. Poroka je bila v Ljubljani, nanjo pa sta zaljubljenca, ki bosta poslej… »

Alcaraz zaradi poškodbe odpovedal OP Avstralije

RTV Slovenija 06.01.2023
Številka ena moškega tenisa Carlos Alcaraz ne bo igral na Odprtem prvenstvu Avstralije, saj si je na treningu poškodoval mišico desne noge. 19-letni Španec, ki je septembra na OP-ju ZDA osvojil svoj prvi naslov na turnirjih za grand slam, je na… »

Zakaj je socialistu Mescu vzor turbokapitalistična neoliberalna Švedska?

Nova 24TV 06.01.2023
Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec. Vir: STA Slovenski in svetovni socialisti imajo zelo romantične predstave o skandinavskih deželah. Ko jim kdo omeni, da se vsak socialistični eksperiment konča po kubansko… »

Se nam v letu 2023 obeta rehabilitacija Islamske države?

Nova 24TV 06.01.2023
Islamski borci med usmrtitvijo talibana. (Foto: wikimedia commons) Za letošnje leto se napoveduje veliko vrnitev Islamske države. Na to opozarjajo vojaški uradniki in strokovnjaki za nacionalno varnost. Pojavljajo se tudi mnenja, da središče… »

Ko nam oblast želi sestavljati jedilnike

Nova 24TV 06.01.2023
Sociolog dr. Matevž Tomšič (Foto: Demokracija) Ena najbolj bizarnih izjav sedanjega premiera Goloba v času kampanje pred aprilskimi državnozborskimi volitvami je bila tista, da bi morali Slovenci jesti manj mesa. Tovrstno poseganje v posameznikove… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem