Slovenija arhiv novic 06.01.2023

Zakaj jesti bučna semena

Slovenske novice 06.01.2023
Ne le meso buč, za zdravje so koristna tudi njihova semena. Kaj storite z bučnimi semeni, potem ko se pogostite z bučo? Če jih sicer zavržete, raje spremenite svoje navade, kajti semena teh jesenskih lepotic vsebujejo veliko za zdravje koristnih… »

Kako preprečiti prehitro nalaganje prahu

Slovenske novice 06.01.2023
S preprostim razpršilom preprečite, da bi se na vašem pohištvu prehitro nabrale prašne obloge. Včasih se zdi brisanje prahu nesmiselno delo, saj se na čistih površinah hitro naberejo nove obloge in je treba vajo ponoviti. Na srečo obstaja način… »

Kseniji Kranjec grozi zapor?! Tekmovalka Sanjskega moškega pravi, da je dobila tožbo (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
»Vse skupaj sem še podkrepila z najboljšimi odvetniki.«. Oglasila se nam je resničnostna zvezdnica Ana Pusovnik, ki je očitno dobila tožbo proti drugi resničnostni zvezdnici Kseniji Kranjec. »Tožila sem jo za grožnje, ustrahovanje in materialno… »

Pahor ne bo posebni odposlanec vlade, a hudega mu ne bo. Pripada mu vse to ...

Slovenske novice 06.01.2023
Nekdanjemu predsedniku eno leto pripadajo nadomestilo plače, pisarna in sodelavca, vozilo z voznikom, varovanje. O tem, kaj bo po izteku mandata počel nekdanji predsednik republike Borut Pahor, smo že večkrat pisali. Tudi sam je v nekaj intervjujih… »

Plače pomočnic vzgojiteljic sramotno pod minimalno. S peticijo zbirajo podpise za dvig prihodka

Slovenske novice 06.01.2023
Tako želijo podpreti njihov boj za zvišanje plač. »V vrtcu delam, ker me delo z otroki dejansko veseli, seveda ne delam tega zaradi denarja. Po 10 letih zaposlitve imam še vedno doplačilo do minimalne plače. Večina potem pravi, pa zamenjaj… »

Policija pridrvela in štirim osebam odvzela prostost (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
Opravljenih je bilo več hišnih preiskav. Policisti Policijske postaje Ptuj so v sodelovanju s policisti drugih policijskih postaj in kriminalisti SKP PU Maribor na podlagi odredb sodišča v četrtek opravili več hišnih preiskav na območju Ptuja… »

Kangler se je javil iz bolnišnice: Dobro so me poflikali (VIDEO)

Slovenske novice 06.01.2023
Pohvalil je osebje in oskrbo. December mariborskemu politiku Francu Kanglerju ni najbolj naklonjen. Pristal je namreč v bolniški postelji in praznike preživel v ležečem položaju. »Zdravje je največje bogastvo,« je na družbenih omrežjih zapisal… »

Oče pogrešane 14-letnice sporočil novico, vendar ostaja skrivnosten (VIDEO)

Slovenske novice 06.01.2023
Najstnico so našli, več informacij pa ne more izdati. Pred 11 dnevi je v javnosti zakrožila informacija, da je 14-letna A. M. pogrešana. Iskalne akcije pa je medtem že konec, na družbenih omrežjih se je oglasil dekličin oče in sporočil, da je s… »

Po izgubljenih 123 kilogramih je danes tekmovalec šova videti tako (FOTO)

Slovenske novice 06.01.2023
Aleš Hrvatin je dramatično spremenil svoje življenje. Se še spomnite Aleša Hrvatina? Simpatičnega tekmovalca šova The Biggest Loser? Leta 2017 je v televizijski šov vstopil z več kot 220 kilogrami in se pred očmi celotne Slovenije podal v boj s… »

Kako pravilno izberemo pancerje in smučarske palice

Slovenske novice 06.01.2023
Tudi če boste kupili najboljše smuči in ste odličen smučar, morate vsaj toliko pozornosti, časa in denarja nameniti tudi smučarskim čevljem. Dober smučarski čevelj je osnova za to, da boste lahko iz smuči izvabili najboljše, kar je v njih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem