Slovenija arhiv novic 06.01.2023

Horoskop za petek, 6. januarja

Necenzurirano 06.01.2023
Sonce je v kozorogu, Luna je v raku. OVEN – Luna v znamenju raka bo zmehčala vaše obnašanje. Veliko se boste pogovarjali o odnosih, poslušali boste druge in jim tudi svetovali. Vztrajali boste na svoji poti. BIK – Danes boste uživali v druženju… »

Bešič Loredan: V ambulantah za neopredeljene bolnike tudi upokojeni zdravniki in specializanti

RTV Slovenija 06.01.2023
V ambulantah za neopredeljene bolnike oz. bolnike brez izbranega družinskega zdravnika bodo lahko delali tudi upokojeni zdravniki ter specializanti tretjega in četrtega letnika specializacije, je napovedal minister za zdravje Danijel Bešič Loredan… »

Smučarjem je vreme na začetku sezone vse prej kot naklonjeno

Svet24 06.01.2023
Kaninskemu smučišču, ki obratuje od 23. decembra, vremenske razmere na začetku sezone niso naklonjene. Pretopla zima je stopila precej snega: na začetku ga je bilo za poldrugi meter, zdaj je snežna odeja debela le 40 centimetrov. Med novoletnimi… »

Zvezdnik Jackassa je bil na respiratorju in skoraj umrl

Svet24 06.01.2023
Bam Margera je povedal, da je v začetku decembra pet dni preživel v komi, vmes so ga skoraj proglasili za mrtvega. Zvezdnik Bam Margera, ki ga poznamo iz serije Jackass, se je začetku decembra okužil s kovidom in zaradi tega doživel štiri napade… »

Slovenski jezuiti žrtve patra Rupnika prosijo odpuščanja

24ur 06.01.2023
Slovenski jezuiti so objavili izjavo glede zlorab patra Marka Ivana Rupnika, v kateri žrtve prosijo odpuščanja. Zapisali so, da za odpuščanje prosijo zlasti sedanje in nekdanje članice skupnosti Loyola, vse, ki imajo podatke o spolnih zlorabah, pa… »

Boston za kralje tokrat previsoka ovira, 64 obramb Sarosa

Dnevnik 06.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma izgubili dvoboj proti vodilni ekipi lige, Boston Bruins z 2:5. Anže Kopitar je za gostitelje dosegel podajo za izenačenje na 2:2. Kralji so z golom Phillipa Danaulta povedli v začetku… »

Žiga Deršek je novo pesem kot zaobljubo na poroki zapel ženi

Necenzurirano 06.01.2023
Pevec, ki se ga spomnimo tudi iz oddaje MasterChef, s skladbo Nekaj je v tebi deli svoje intimne trenutke. Pevec, voditelj in novinar Žiga Deršek je v svet poslal novo skladbo Nekaj je v tebi, ki je zaznamovala njegov najlepši dan življenja: ko se je… »

Na podeželju je vozniški izpit nuja, v mestih se zanimanje zmanjšuje

Svet24 06.01.2023
V številnih evropskih državah se vse manj mladih zanima za opravljanje vozniškega izpita in samostojno vožnjo. Glavni razlogi so večja dostopnost javnega prevoza, ugoden javni potniški promet in nove oblike mobilnosti. Nekateri mladostniki se bojijo… »

PIJANI PRIMORCI ZA VOLANOM: Rekorder iz Izole moral v pridržanje

Regional 06.01.2023
V Izoli so policisti včeraj ustavili 54-letnega domačina, ki mu je alkotest pokazal 1,74 mg/l alkohola. Kljub temu je želel z vožnjo nadaljevati, zato so ga pridržali. Policisti policijske uprave koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 47 primerih… »

Potrebna obnove in kadrov. Za Celjsko kočo iščejo novega najemnika.

SiolNET 06.01.2023
Celjsko podjetje Pišek gostinstvo je odpovedalo najemno pogodbo za Hotel Celjska koča, ki ga upravlja od lanskega junija. Kot je za STA povedal prokurist Pišek gostinstva Peter Pišek, je glavni razlog za odpoved pogodbe pomanjkanje kadrov. Celjsko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem