Arhiv novic 08.01.2023

Ima Robert Golob novo partnerico?

24ur 08.01.2023
Ima Robert Golob novo partnerko? Te dni so namreč na predsednika vlade naleteli v trgovskem centru, kjer pa ni bil sam, ampak v družbi televizijske voditeljice, podjetnice in nekdanje lobistke Tine Gaber, s katero sta očitno dobra prijatelja. Znano je… »

Mariborčani so bili letos doma manj kot 15 ur

24ur 08.01.2023
"V Kranjsko Goro smo se takoj 1. januarja praktično preselili," pravijo Štajerci. Pod streho je bilo namreč treba spraviti Zlato lisico, ki je spet smuknila iz domačega brloga. To jim je tudi uspelo, toda še preden so do konca pospravili letošnjo… »

Republikanski uporniki za prenovo demokracije

Delo 08.01.2023
Predstavniški dom bo vodil republikanec Kevin McCarthy, a je moral prestati najdaljše glasovanje po državljanski vojni. V nadaljevanju preberite: Kalifornijski republikanec Kevin McCarthy je po petnajstih krogih glasovanja vendarle prevzel vodstvo… »

Balkanski bojevnik drvi v zastaranje

Slovenske novice 08.01.2023
Sodni senat je iz spisa izločil številne obremenilne dokaze. Tožilstvo je še prepričano o zmagi, obramba zahteva drugo sodnico. Verjetnost, da bo kazenska zadeva Balkanski bojevnik pravnomočno zaključena do 26. novembra letos, se iz obravnave v… »

Priprave Belorusije na vstop v vojno?

Dnevnik 08.01.2023
Vnovični premiki ruske vojske po beloruskem ozemlju in napovedi okrepljenih vojaških vaj povzročajo skrbi, da bi lahko ukrajinska severna soseda aktivneje stopila v vojno. Opozicija ocenjuje, da Lukašenko za mobilizacijo v državi čaka le še na ukaz… »

Je nova ljubezen Roberta Goloba ta slovenska lepotica?

Zurnal24 08.01.2023
Govorice so se širile že nekaj časa, sedaj so ju ujeli skupaj. Premier Robert Golob je do svojega zasebnega življenja zelo zaščitniški, tudi svojega stasa ne komentira. Že ko so pred parlamentarnimi odjeknile govorice, da naj bi se ločeval, tega… »

Vlak informacijskih tehnologij se ne zaustavlja

Delo 08.01.2023
Tehnologija bo tudi v letu 2023 spreminjala pravila igre v poslu - zmagujejo tisti, ki obvladajo najnovejše prijeme in podatke. V nadaljevanju preberite: Človeštvo je zaznamovano s tehnološkim napredkom. Računalniki so danes vseprisotni, pa čeprav… »

Čas je dragocena dobrina, človeku skopo odmerjena

Delo 08.01.2023
Ko je bila še deklica, je Uršula Cetinski nadvse rada brala pustolovske romane, zato se ji je zdelo super, da bi opravljala kakšen junaški poklic. Ko je bila še deklica, je nadvse rada brala pustolovske romane, zato se ji je zdelo super, da bi… »

Srbski zvezdnik o Slovencu: Dovolj imam tega!

SiolNET 08.01.2023
Košarkarji Denverja so v zadnjem času v odlični formi, ob izjemnem Nikoli Jokiću vse bolj nase opozarja tudi Vlatko Čančar, o katerem se je ob zadnji zmagi Denverja nad Clevelandom (121:198) razgovoril tudi njegov srbski prijatelj in soigralec… »

Shakira obupana nad razkritjem, da naj bi jo Pique varal že dalj časa

RTV Slovenija 08.01.2023
Shakira naj bi bila "povsem obupana", potem ko so njeni oboževalci opazili, da se novo dekle Gerarda Piqueja Clara Chia Marti pojavi ob nogometnem zvezdniku, Shakirinem nekdanjem spremljevalcu, že leta 2021. 23-letno Claro Chio Marti je videti v ozadju… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem